Rohkema info nägemiseks:

INFOVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 16085; jälgijaid - 22. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta INFOVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

INFOVARA OÜ hetkeolukord

Juba 16 085 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 4 korda.

Tegevusaruanne 2022

Infovara OÜ on Eestis ainulaadne konsultatsioonifirma, mis on täielikult pühendunud ärianalüüsi ja planeerimise terviklahendustele. Meie eesmärk on aidata klientidel jõuda õigemate juhtimisotsusteni läbi tõhusama analüüsi ja parema planeerimise. Selle saavutamiseks ühildame parima metoodika ja tehnilised lahendused, kasutades selleks Qlik ja Jedox platvorme. Infovara OÜ on omandanud üle 20 aasta pikkuse kogemuse ärianalüüsi alal ja 3 aastase kogemuse planeerimise vallas, mis on meid tõstnud oma ala liidriteks Eestis.

Meie ettevõte pakub nõustamisteenuseid ärianalüüsi (inglise keeles Business Intelligence), juhtimisarvestuse ja controlling’u valdkonnas. Meie jaoks on oluline pöörata kriitilist tähelepanu nende valdkondade ühendamisele ühtseks tervikuks. Lisaks pakub Infovara ettevõtte ülest (sh konsolideeritud) integreeritud planeermise lahendust.

Infovara OÜ aitab ettevõtetel leida vastuseid mitmetele küsimustele, mis võivad olla seotud ettevõtte kasumi suurendamise võimalustega, ettevõtte kõige kasumlikuma kliendi, toote või teenuse leidmisega, kliendi kasumlikkuse tõstmise strateegiatega, aruannete koostamise ja info otsimise aja optimeerimisega, ettevõtte tulemuslikkuse õige pildi saamisega, juhtimisotsusteks vajaminevate andmete kvaliteedi parandamisega ning eelarveprotsessi kiirendamise ja stressivaba muutmisega.

Infovara OÜ kliendiportfelli kuuluvad ettevõtted nii kaubanduse-, logistika-, tootmise-, panganduse- ja teeninduse valdkonnast, kui ka avalikust sektorist. 2020. aastal tõi Infovara Eesti turule uue planeerimis- ja eelarvestamise platvormi Jedox, mis leidis klientide seas sooja vastuvõtu. Jedox on võimekas planeerimise, eelarvestamise ja prognoosimise platvorm, mis loob täiesti enneolematud võimalused teie finants-, müügi- või ostuplaneerimise valdkonnas, pakkudes excelite rägastiku asemele ühtset kasutajasõbralikku platvormi.2023. aastal plaanib Infovara OÜ keskenduda andmealase kirjaoskuse ja analüütilise mõtteviisi jätkuvale arendamisele Eesti turul. Selleks jätkame seminaride sarjaga ning koolitustega. Oleme endiselt 100% fokuseeritud ainult BI ehk ärianalüüsi lahenduste loomisele ja klientide analüütiliste projektide toetamisele ning eelarvestamise/planeerimise võimekuse parendamisele.

Erle Kildjer, Infovara OÜ juhatuse liige, on ettevõtte tegevuse ja arengu eestvedaja, kes on pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ja ettevõtte kasvu saavutamisele.

INFOVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.