Rohkema info nägemiseks:

KODUSISUSTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1324; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KODUSISUSTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KODUSISUSTUS OÜ hetkeolukord

Juba 1324 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kodusisustus põhitegevusalaks on köögimööbli tootmine vastavalt klientide tellimustele ja soovidele. Vajadusel teostatakse ka valmistatud mööbli paigaldust ja komplekteerimist köögitehnikaga. Köögitehnikaga komplekteerimiseks on osaühingul mitmete köögitehnikat maaletoovate firmadega vastavad kokkulepped, et pakkuda klientidele võimalikult soodsat ja parimat lahendust nii tarne poolelt kui ka hinna osas. Samas teostab ettevõte ka kliendi soovil muu vajaliku mööbli valmistamist – näiteks baarimööbli või kontorimööbli valmistamist. Põhitellijateks on kodumaised kliendid, kuid ettevõte teostab allhankena ka mööbli valmistamist välismaale.

2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 547 tuhat eurot. Aruandeaasta kasumiks kujunes 84 tuhat eurot.

2022. aastal oli OÜ Kodusisustus keskmine töötajate arv 7 ja töötasu moodustas koos sotsiaalmaksudega 127 793 tuhat eurot. Juhatuse liikmetele 2022. aastal juhatuse liikme tasu ei makstud.

2023. aastal on ettevõttel plaanis jätkata samadel tegevusaladel.

KODUSISUSTUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.