Rohkema info nägemiseks:

CONCENTRIX ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3181; jälgijaid - 13. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta CONCENTRIX ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

CONCENTRIX ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 3181 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Webhelp OÜ on Tallinnas registreeritud Webhelp Grupi ettevõte. Globaalselt on

Webhelp Grupil 110 000 töötajat 60 riigis ja 190 linnas.

Eestis asuvad kontorid Tallinnas ja Tartus.

Webhelp OÜ osutab äriprotsesside allhangetega seotud teenuseid keskmistele ja suurtele ettevõtetele Euroopas ja Skandinaavias. Meie põhiteenuseks on klienditeenindus ja tehniline tugi telefoni teel. Webhelp OÜ majandusaasta algab iga kalendriaasta 01. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril.

Webhelp OÜ tegevusega keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusi ei kaasne.

2023. aasta lõppes lõpuks Webhelp OU kasumiga ja ületas aastaks seatud esialgsed ootused. See saavutati peamiselt kahjumit tootvate projektide lahtiühendamise ja ülejäänud tegevusalade brutomarginaalide parandamisega.

Venemaa ja Ukraina vahel toimuv ei ole meie äritegevust otses mõttes märkimisväärselt mõjutanud. Webhelp OU-l ei ole Venemaa päritoluga kliente ja firma ei paku otseselt ka

Venemaa turule suunatud klienditoe teenust. Tõenäoliselt näeme jätkuvalt kaudse mõju jätku olukorrale läbi täiendava inflatsiooni, tarneahela häirete ja pagulaste olukorra.

2024. aasta jooksul jätkab juhtkond kulude kokkuhoiu programmi, keskendudes eelkõige püsikulude (nt hoonete kulud) vähendamisele ning lootes tõsta kasumlikkust veel mõne protsendipunkti võrra. Õigete tööriistade, suurepärase kaughalduse ja usaldusväärse personali kasutamisel jätkame suure osa töötajate kodus töötamist.

Samal ajal juhtkond näeb tugevaid võimalusi äri kasvatamiseks Eestis ja eeldab 2024.

aasta jooksul väheste uute klientide lisandumist.

CONCENTRIX ESTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.