Rohkema info nägemiseks:

SKY AUTOSPA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pikaajalise kogemusega ja sertifitseeritud Sky AutoSpa pakub kõrgetasemelisi ning eksklusiivseid autode iluhooldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie sõiduk ei ole lihtsalt transpordivahend, vaid särav ilu ja tipptaseme sümbol. SKY AUTOSPA OÜ-s usume, et iga auto väärib parimat välimust ja oleme pühendunud teenustele, mis mitte ainult ei puhasta, vaid kaitsevad ja tõstavad teie sõiduki välimust.

Meie lugu algas lihtsa missiooniga: pakkuda kõikehõlmavaid autode iluteenuseid, mis tagavad, et iga meie puudutatud sõiduk särab ja on kaitstud. Oleme uhked oma põhjaliku tähelepanu üle detailidele ja pühendumusele kasutada ainult kõrgeima kvaliteediga tooteid ja tehnikaid tööstuses.

Väline pesust salongi puhastamiseni, poleerimisest mürasummutuseni ja ppf kaitsekile paigaldamiseni pakume teenuste valikut, mis on loodud vastama teie sõiduki ainulaadsetele vajadustele. Meie oskuslik meeskond on kirglik teie auto uueks muutmise osas, olgu see siis lihtsa pesu või täieliku kosmeetilise uuenduse kaudu.

Meie Sära, Kaitse, Avalda muljet! loosung on rohkem kui lihtsalt sõnad - see on lubadus. Lubadus pakkuda võrdset teenust ja tulemusi, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Kutsume teid uurima meie erinevaid pakette, alates põhilistest pesudest kuni meie klientide lemmikkombinatsioonideni, mis hõlmavad kõike alates pigmendieemaldusest kuni keraamilise kaitsega.

SKY AUTOSPA OÜ-s ei ole me ainult autode hea väljanägemise loojad - me loome kogemuse, mis jätab püsiva mulje. Nii et, kas soovite oma autot ette valmistada eriliseks sündmuseks või lihtsalt hoida selle ilu, oleme siin, et see teoks teha. 

Liituge meiega sellel teekonnal autode täiuslikkuse poole ja avastage erinevus, mida professionaalsed autode iluteenused võivad pakkuda. Teie sõiduk on teie pikendus ja SKY AUTOSPA OÜ-s tagame, et see näeb alati hea välja.

uuri lisaks

SKY AUTOSPA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karit U

Super hea teenindus ja auto väga uhkelt puhas! Soovitan kindlasti!

- Janika Ka

Megahüpersuper teenindus, arvasin et mul uus auto, mitte see, mis sinna viisin.

Tõesti, müts maha sealse tiimi ees!!

Jään püsikliendiks✌🏼

- Margit S

Vauu! Auto nagu uus, teenindus super! Kiidan ja soovitan 100%! 😊

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks auto professionaalne välipesu on isetegemisest parem

Autoentusiastide ja omanike jaoks on vastupandamatu puhta sõiduki ligitõmbavus. Kuigi isetegemise auto pesemine võib tunduda kulutõhus valik, on ettevõtte nagu SKY AUTOSPA OÜ pakutava professionaalse välistingimustes pesemise eelised palju suuremad. Siin on viis veenvat põhjust, miks professionaalne välistingimustes pesemine on isetegemisest parem. 1. Oskusteave ja kogemus SKY AUTOSPA OÜ professionaalid toovad lauale rikkaliku teadmistepagasi. Nad mõistavad erinevate auto pindade ja materjalide nüansse ning seda, kuidas igaüht neist kohelda, et vältida kahjustusi ja tagada põhjalik puhastus.

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend auto salongi puhastamiseks ja värskendamiseks

Auto sisemuse puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on oluline ka tervise ja mugavuse seisukohast. Auto piiratud ruumis võivad koguneda tolm, allergeeni
ssb.ee
Auto sisemuse puhtus ei ole ainult esteetiline küsimus; see on oluline ka tervise ja mugavuse seisukohast. Auto piiratud ruumis võivad koguneda tolm, allergeenid ja mikroobid, mis võivad mõjutada õhukvaliteeti ja teie heaolu. Hästi hoitud salong peegeldab ka teie isiklikke standardeid ja võib parandada üldist sõidukogemust. Regulaarne salongi puhastamine pikendab teie auto sisemuse eluiga, säilitab selle väärtust ja võib isegi parandada teie tuju sõidu ajal. See on ka oluline osa sõiduki hooldusest, mis võib ära hoida kallid remondid tulevikus. Hädavajalikud vahendid ja tooted salongi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.