Rohkema info nägemiseks:

KRISEP INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 500; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KRISEP INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISEP INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 500 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Krisep Invest müügitulu moodustas 2022. aastal kokku summas 32 403 eurot. Äriühingu põhiliseks tegevusalaks oli ehitustegevus, kokku summas 31 986 eurot

Põhivara äriühing 2022. aastal ei soetanud. Aruandeperioodil puudusid ka kinnisvara- ja väärtpaberitehingud.

Palgalisi töötajaid oli äriühingul aruandeperioodil vaid üks, palgakulu moodustas kokku summas 4 668 eurot, millelt sotsiaalmakasud moodustasid kokku 1 578 eurot.

Juhatuse liikmele töötasu ega juhatuse liikme tasu 2022.aastal ei arvestatud ega tasutud.

Koroonaviirus COVID-19 ei avaldanud äriühingule aruandeperioodil negatiivset mõju.Kuna olukord on siiski ebakindel ja muutuv, siis ei pea juhatus võimalikuks anda kvantitatiivset hinnangut Vene- Ukraina sõja, kui ka elukalliduse mõju kohta ettevõtte finantsnäitajatele 2023 aastal. Äriühing on jätkuvalt tegutsev ning 2023.aastal jätkub tegevus peamiselt samas valdkonnas.

Juhatus

KRISEP INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.