Rohkema info nägemiseks:

BALTIC LEAGUE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 775; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BALTIC LEAGUE OÜ kohta arvamuslugu!"

BALTIC LEAGUE OÜ hetkeolukord

Juba 775 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Baltic League (BL) on asutatud 2007 a ning majandustegevust on alustatud 2008 aasta aprillis. BL asutaja liikmed on kolme Balti riigi jalgpalliliidud. BL korraldas jalgpalliturniiri - Balti Liiga, millest võtsid osa kolme Balti riigi parimad jalgpalliklubid.

Jalgpalliturniir Balti Liiga toimus neljal hooajal aastatel 2007 - 2011. Neljal hooajal selgitati välja neli Balti Liiga turniiri meistritiitli omanikku. Nelja hooaja jooksul toimusid kokkusaamised ja diskussioonid jalgpalliklubidega, pressiga, sponsoritega turniiri korraldamise arendamiseks ja uute suundade otsimiseks. Alates 2009 aastast toimus turniir juba uue ümberkujundatud struktuuri järgi. Peale hooaja 2010/2011 lõppu otsustati Balti Liiga mängude korraldamine peatada määramata ajaks. OÜ Balti League sporditegevus on alates 2012 aasta algusest peatatud ja majandustegevust 2022 aastal ei toimunud.

BALTIC LEAGUE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.