Rohkema info nägemiseks:

AMAZONAS REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1446; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AMAZONAS REISID OÜ kohta arvamuslugu!"

AMAZONAS REISID OÜ hetkeolukord

Juba 1446 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal toimus ettevõttel paarkümmend väikegrupi reisi, enamik neist Ladina-Ameerikasse ja Kariibi mere saartele. Reise toimus kaks korda rohkem, kui 2021. aastal ning isegi rohkem, kui senisel rekordaastal 2019. On tunda, et Amazonas Reiside brändi usaldatakse ning ka keerulisemad ajad majanduses ei muuda ega lükka edasi inimeste otsuseid teha oma unistus ja nn. “elu reis” teoks just nüüd. Broneeringuid tehakse julgelt ka enam kui aasta jagu ette ning lisaks üksik- või paarisreisijatele toimub reise ka sõpruskondadele nö. privaatreisina.

Reisimine väikeses grupis ning kogenud teejuhiga on tõusev trend ning Amazonas Reisid on Eesti reisiturul selles vallas teerajaja. Reisijate hulgas on palju ka neid, kes on seni reisinud omal käel ning kelle jaoks reis Amazonas Reisidega on elu esimene ametlik nö. “pakettreis”. Seega usume, et meie visioon on õige ja näeme ettevõttena turul ruumi kasvamiseks ka olukorras, kus reisiturg tervikuna püsib muutumatuna või peaks isegi veidi kokku tõmbuma. Samas ei plaani me teha järeleandmisi ei kvaliteedis ega kvantiteedis - meie grupid on ka 2022. aastal sama väikesed, kuni 9 inimest. Sihtkoha süvateadmised ja turvaline, kuid huvitav ja seikluslik reis ning personaalne lähenemine kaalub üles võimalikud miinused, mis kaasnevad grupis reisimisega - ning õigustab ka reisi eest makstavat veidi kõrgemat hinda

Järgnevale aastale vaatab Amazonas Reisid julge ja avatud pilguga otsa ning plaanib korraldada rohkelt reise - samuti leida uusi sihtkohti ning reisijuhte, et valikut ning võrgustikku veelgi suurendada.

AMAZONAS REISID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.