Rohkema info nägemiseks:

ERRA AGRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2541; jälgijaid - 11. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ERRA AGRO OÜ kohta arvamuslugu!"

ERRA AGRO OÜ hetkeolukord

Juba 2541 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Erra Agro peamiseks tegevusalaks on teravilja- ja rapsikasvatus, mille toodangu müüme suurematele kokkuostjatele Eestis.

Täiendavalt toodame ettevõtte kasutuses olevatelt rohumaadelt silo ja heina, mille turustame piirkonnas tegutsevatele loomakasvatusettevõtetele. Lisaks eelnevale kasvatame väikeses mahus kartulit, juur- ja aedvilja.

Eelnimetatud toodangu planeerisime müüa oma lepingulistele partneritele ning meie Jõhvis asuvas Promenaadi Talupoes. Kuna müüsime talupoe kevadel ära, siis kahjuks soikus ka juurvilja müük. Seega vähendame 2023 aastal nii kartuli kui ka juurvilja kasvupinda.

2022 aasta oli nii teraviljakasvatuses keeruline aasta - aasta alguses kerkisid väetise hinnad ja seda tulenevalt kõrgetest elektrihindadest. Lisaks ei olnud isegi selliste hindadega väetis kohati saada. Ka teravilja hinnad olid aasta esimeses pooles väga kõrged, kahjuks need kukkusid aasta lõpus järsult ja väga kõvasti. Püüdsime nendes keerulistes oludes teravilja hindade fikseerimisega võimalikult hästi hakkama saada, aga kahjuks ei õnnestunud meil turuolukorda õigesti lugeda ja head hinnad jäid meil saamata.

Majandusaasta müügitulu oli 592 818 eurot . Aruandeaasta kasum 125 197 eurot.

Ettevõttes töötas keskmiselt 6 töötajat ning neile on arvestatud töötasusid koos sotsiaalmaksuga 103 547 eurot

FINANTSSUHTARVUD

Nimetus Valem Suhtarv Suhtarv 31.10.2022 31.10.2021

Omakapitali tulukus (ROE) Puhaskasum/keskmine omakapital 0,31 0,01

Varade tulukus (ROA) Puhaskasum/Varade maksumus 0,19 0,007

Omakapitali kordaja (EM) Varad/omakapital 1,58 1,85

Osakapitali tulukus (EPS) Puhaskasum/osakapital 48,98 1,41

Likviidsussuhe Käibevarad/Lühiajalised kohustused 2,57 0,99

ERRA AGRO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.