Rohkema info nägemiseks:

KOOLITUSVEEB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kättesaadavat 24/7 veebipõhist koolitust toiduhügieeni ja töötervishoiu alal, mille on heaks kiitnud vastavad ametiasutused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KOOLITUSVEEB OÜs usume, et teadmised on turvalise ja produktiivse töökeskkonna alustalaks. Meie missiooniks on pakkuda põhjalikku 24/7 veebipõhist koolitust toiduhügieeni ja töötervishoiu ning tööohutuse alal, tagades, et Sina ja Sinu meeskond saaksite omandada vajalikud teadmised võimalikult lihtsasti ja kiiresti.

Meie koolitused on hoolikalt kujundatud vastamaks kõrgeimatele standarditele, mida on heaks kiitnud Põllumajandus- ja Toiduamet toiduhügieeni ning Tööinspektsioon töötervishoiu ning tööohutuse alal. Kui Sinu eesmärgiks oskuste täiendamine või regulatiivsete nõuete täitmine, on meie koolitused Sulle sobilikud.

Koolitusveeb.ee toiduhügieenikoolitus on hädavajalik ja ka kohustuslik igaühele, kes tegeleb toidu käitlemisega. Meie poolt pakutav hügieenikoolitus on mitmes keeles, sealhulgas eesti, vene, inglise ja ukraina keeles- muudame õppimise kõigile kättesaadavaks!

Neile, kes vajavad töötervishoiu ja tööohutuse koolitust, hõlmavad meie koolitused kõike, alates algtõdedest uutele ametisse asujatele kuni edasijõudnud spetsialistidele. Tänu paindlikule veebiformaadile saab koolituse läbida omas tempos ning just siis kui ise seda soovid. Tagame, et oled peale koolituse läbimist kursis viimaste töökoha ohutusnõuete ja parimate tavadega.

Meie pühendumus Sinu edule on kinnitatud meie raha tagasi garantiiga. Kui Sa ei ole meie koolitusega rahul, tagastame koolituse maksumuse täies mahus, küsimusi esitamata. Sul pole midagi kaotada!

Liitu rahulolevate professionaalide hulgaga, kes on tõstnud oma töökoha ohutuse standardeid KOOLITUSVEEB OÜ abil. Registreeru kohe, et alustada oma teekonda turvalisema ja hügieenilisema töökeskkonna suunas.  Sinu ohutus on meie prioriteet ning me oleme siin, et toetada Sind selles.

UURI LISAKS

KOOLITUSVEEB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jane

Lihtne ligipääs kursustele, ajaliselt paindlik.

- Mark

Täpne ja praktiline õpe.

- Laura

Kvaliteetne koolitus, vastas ootustele.

Miks on tööohutuse koolitus tähtis?

Töökoha ohutus on iga ettevõtte kriitiline aspekt, kus ohud võivad ulatuda libisemistest ja kukkumistest haiguste levikuni. Töötajate põhjalik teavitamine ohutusprotseduuridest kaitseb mitte ainult neid, vaid hoiab ka ettevõtte tegevuse terviklikkust. Pidev koolitus on oluline, kuna töökeskkonnad ja regulatsioonid on pidevas muutumises. Uued seadmed, protsessid ja ohutusstandardid nõuavad, et töötajate teadmised oleksid ajakohased riskide minimeerimiseks. Otsid põhjalikku ja tunnustatud töötervishoiu ja tööohutuse koolitust töökeskkonnaspetsialistile või töökeskkonnavolinikule eesti või

Dropdown

kõik artiklid

Töötervishoiu ja tööohutuse koolituse läbimine veebikeskkonnas

Töötervishoiu ja tööohutuse koolitus on töökoha ohutu keskkonna säilitamiseks kriitilise tähtsusega. See varustab töötajaid ja tööandjaid teadmiste ja oskustega
ssb.ee
Töötervishoiu ja tööohutuse koolitus on töökoha ohutu keskkonna säilitamiseks kriitilise tähtsusega. See varustab töötajaid ja tööandjaid teadmiste ja oskustega, mis on vajalikud töökoha ohtude tuvastamiseks, ennetamiseks ja nendele reageerimiseks, vähendades seeläbi õnnetuste riski ja tagades vastavuse kehtivatele ohutusnõuetele. Veebikoolitus on ajaliselt paindlik (saate koolituse tellid aja läbida siis kui ise seda soovite/ vajate), kulutõhus (lektoriga koolitusest kordades soodsam). Koolitust saab läbida mugavalt omas tempos ning vastavalt soovile, kas eesti või vene keeles.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.