Rohkema info nägemiseks:

MALEND OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 614; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MALEND OÜ kohta arvamuslugu!"

MALEND OÜ hetkeolukord

Juba 614 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu Malend põhitegevuseks alates 2012. a. oli elektritööd, projekteerimine ja käidukorraldus. Alates 2019. a. peamine tegevusala on spetsialiseerimata hulgikaubandus. Müüme erinevad lainepapist pakendid. Võimalik tellida tüüplahendusi (vt FEFCO kataloog) või täpselt oma soovidele vastavat pakendit. Tootevalikus on kastid, konteinerid, sisud, restid, ribad, nurgad ja muud lainepapist lõigatud, volditud või liimitud tooted. Samuti tellida saab lainepapist lehti soovitut mõõtudega (Kolmekihiline B ja C-laine, viiekihiline BE ja BC-laine). 2019. a. 91% müügitulust oli hulgimüük, 7% müügitulust elektritööd ja 2% ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine. 2020. a. 93% müügitulust oli hulgimüük, 6% müügitulust elektritööd ja 1% ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine. 2021 a. 94% müügitulust oli hulgimüük, 2% müügitulust elektritööd.

2021. a. teenitud müügitulust oli üle 84% eksport välisriikidesse (peamiselt Soome) ja ülejäänud 16% kliendid Eestis. 2022. a. 94% müügitulust oli hulgimüük ja 5% müügitulust oli elektritööd. OÜ Malend on jätkuvalt maksejõuline, piisavate varadega ja kindlatel turupositsioonidel tegutsev tegus ettevõte, kes on kinnitanud oma konkurentsivõimet, jätkusuutlikkust ja sotsiaalset stabiilsust.

MALEND OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.