Rohkema info nägemiseks:

FOODTRADE SERVICES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1735; jälgijaid - 28. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FOODTRADE SERVICES OÜ kohta arvamuslugu!"

FOODTRADE SERVICES OÜ hetkeolukord

Juba 1735 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Foodtrade Services OÜ on 2011 aastal asutatud ettevõte Tarvastu vallas Viljandimaal.

Ettevõtte põhitegevuseks on puu- ja köögiviljade varumine, töötlemine ja nende hulgimüük.

2012 - 2014 aastatel ettevõtte majandustegevus puudus, uuesti alustati majandustegevusega aprillis 2015 ja järjest on suurendatud tootmistegevust.

2019 aastal oli netokäive 547872 eurot. Võrreldes eelneva aastaga erilisi muutusi ei toimunud.

2020 aastal oli netokäive 273312 eurot. Nii suur netokäibe langus oli tingitud COVID-19 tõttu kehtestatud eriolukorrast Eestis ja mujal maailmas.

Ettevõte tellimuste hulk vähenes drastiliselt, esmalt vähendati töötasusid ja lõpuks tuli vähendada tööjõudu. Palkade maksmiseks taotles ettevõte Eesti Töötukassalt töötasu hüvitist. Hüvitist saadi kokku 7382 eurot, seda kajastatakse kasumiaruandes real "Muud äritulud".

2021 aastal oli netokäive 254611 eurot. Aasta esimene pool oli endiselt häiritud COVID-19 tõttu kehtestatud piirangute tõttu. Aasta teisel poolel hakkas müügikäive tasapisi kasvama. Saadi juurde uusi kliente ja arendati uusi tooteid.

Foodtrade Services OÜ on jätkusuutlik ja edasi arenev, keskendudes põhitegevusele ja seda edasi laiendades uute klientide saamisel.

COVID-19 tõttu ei olnud võimalik ettevõttel areneda nii kiiresti, kui sooviti. Peamine eesmärk on jääda püsima ja hoida olemasolevaid kliente.

2022 aasta on alanud tempokalt, mis lubab aasta netokäibeks prognoosida 400000 eurot.

2022 aasta netokäive oli 664707 eurot. Ettevõtte peamiseks eesmärgiks on hoida olemasolevaid kliente ja teenida vähemalt sama palju netokäivet, kui oli aastal 2022.

Foodtrade Services OÜ juhatus deklareerib oma vastutust raamatupidamise aastaaruande koostamise eest ja kinnitab, et: (cid:127) raamatupidamise aastaaruande koostamisel rakendatud arvestuspõhimõtted on vastavuses Hea raamatupidamistavaga; (cid:127) raamatupidamise aastaaruanne on asjakohane ja tõepäraselt esitatud; (cid:127) kõik teadaolevad olulised asjaolud, mis on selgunud aruande valmimise kuupäevani, on raamatupidamise aastaaruandes nõuetekohaselt arvesse võetud ja esitatud; (cid:127) Foodtrade Services OÜ on jätkuvalt tegutsev.

Kaido Kesalo Juhatuse liige

FOODTRADE SERVICES OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.