Rohkema info nägemiseks:

HANSACOLOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume laia valikut värve, katteid ja maalritarbeid, lisaks spetsialiseeritud seadmete renditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HANSACOLOR OÜ-s usume, et iga värvitõmme on samm teie ruumi muutmise suunas meistriteoseks. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: pakkuda laia valikut värve, katteid ja maalritarbeid, kõrvuti spetsialiseeritud seadmete renditeenustega. Oleme rohkem kui lihtsalt värvifirma; oleme tooni kunstnikud, pühendunud Teie maailma värvimisele suurepärasusega!

Meie riiulitel on esindatud parimad valikud tuntud brändidelt nagu TIKKURILA, VIVACOLOR ja ALCEA, tagades, et iga toode vastab teie kõrgetele kvaliteedi- ja jõudlusstandarditele. Rikkalikest tekstuuridest ANTICA SIGNORIA DEKORATIIVVÄRVID kuni meie PAADIVÄRVID liini vastupidavate viimistlusteni, me vastame igale vajadusele, olgu te professionaalne ettevõtja või harrastaja.

Mõistes, et ettevalmistus ja pealekandmine on sama olulised kui värv ise, pakume valikut ANZA ja Blue Dolphin maalritarbeid, samuti tipptasemel GRACO tooteid. Meie pühendumus suurepärasusele laieneb ka meie renditeenustele, pakkudes teile tipptasemel seadmeid nagu OSMO FLOORXENTRIC ja PAHTLIPUMBA SPRAYTEC, tagades, et teie projektid viiakse lõpule professionaalse peensusega.

Meie asjatundlikkus ei lõpe meie toodetega. Oleme pühendunud teie teadmiste rikastamisele meie informatiivse blogi kaudu, kus jagame ülevaateid, näpunäiteid ja trende ehitus- ja kinnisvaravaldkonnas, ehitus- ja viimistlusmaterjalides ning sisearhitektuuris. Oleme pühendunud olema teie usaldusväärne partner igas projektis, pakkudes mitte ainult tarvikuid, vaid lahendusi, mis toovad teie visiooni ellu.

Liituge meiega maailmas, kus värv on rohkem kui valik - see on suurepärasuse väljendus. Kogege HANSACOLOR OÜ erinevust juba täna ja laske meil aidata teil maalida heledamat, elavamat tulevikku.

Sest kui tegemist on teie ruumiga, siis ainult parim on piisav.

VEEBIPOOD

HANSACOLOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja lai valik värvitoone.

- Jaanika

Täpne ja kiire tellimusteenindus. Soovitan soojalt!

- Rein

Väga abivalmid ja asjatundlikud töötajad.

HANSACOLOR OÜ tegevusaruanne 2022

Hansacolor OÜ põhitegevuseks 2022. aastal oli kliendi vajadustest lähtuvalt tööstus ja ehitus-remondivärvide toonimine – müük. Ettevõtte loomise põhjuseks oli ettevõtte alustaja soov ennast arendada ja täiendada antud valdkonnas, siseneda ettevõttega edukalt Eesti turule, nõustada klienti tema vajadustest lähtuvalt ning pakkuda kvaliteetseid tooteid ettevõtetele, kes hindavad originaalsust ja kvaliteeti. Ettevõte käive 2022. aastal oli 1 575 836,00 eurot ja 2021. aastal 1 228 195,00 eurot. Kasv võrreldes eelmise aastaga oli 28,3%. Peamised finantssuhtarvud olid järgmised: omakapitali

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi jätkusuutlikes sisevärvides

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks meie valikute keskkonnamõjust, ei ole värvitööstus erand. Jätkusuutlikud sisevärvid koguvad populaarsust kui viis ruume kaun
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks meie valikute keskkonnamõjust, ei ole värvitööstus erand. Jätkusuutlikud sisevärvid koguvad populaarsust kui viis ruume kaunistada ilma planeedi või elanike tervist ohustamata. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad keskkonnasõbralike sisevärvide tulevikku. 1. Madala VOC-sisaldusega ja VOC-vabad koostised Üks olulisemaid trende jätkusuutlikes sisevärvides on liikumine madala VOC-sisaldusega (lenduvad orgaanilised ühendid) ja VOC-vabade koostiste suunas. VOC-d on kemikaalid, mis aurustuvad toatemperatuuril ja võivad põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.