Rohkema info nägemiseks:

FERCON OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1231; jälgijaid - 6. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta FERCON OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes aitab sul ellu viia erinevaid ehitusprojekte või uuendada olemasolevaid hooneid, siis FerCon OÜ on just see, keda vajad. Oleme spetsialiseerunud mustast terasest metallkonstruktsioonide valmistamisele ja montaažile mitmesugustes hoonetüüpides, olgu selleks siis lao-, tootmis-, büroo- või elamuhoone. Meie missiooniks on pakkuda sulle kvaliteetseid teraskonstruktsioone ja metallprofiile konkurentsivõimelise hinnaga, täpselt kokkulepitud tähtajaks ja asukohta.

Oleme tunnustatud spetsialistid ehituslike terasest sõrestikkonstruktsioonide valmistamisel. Meie teadmised ja kogemused võimaldavad meil luua mitmekülgseid kandekonstruktsioone, armeelemente ning muid detaile vastavalt sinu projektide vajadustele. Täpsus ja kvaliteet on meie töö lahutamatuks osaks.

Meie professionaalne meeskond tegeleb mitmesuguste metalli töötlemise protsessidega, sealhulgas lõikamise, puurimise ja keevitamisega. Kasutame kaasaegset tehnoloogiat, et tagada iga detaili täpsus ja vastupidavus. Pindade ettevalmistusprotseduurid tagavad korrosioonikaitse ja viimistlusprotsesside tõhususe.

Sinu konstruktsioonide vastupidavus on meie prioriteet. Seepärast pakume mitmesuguseid korrosioonikaitse ja viimistluse võimalusi, alates metalli värvimisest kuni kuumtsinkimise ja viimistluskihtideni. Tänu meie põhjalikule lähenemisele saavad sinu projektid vastu pidada nii aja kui ka ilmastikutingimuste mõjule.

Olenemata sellest, kas soovid uusi hooneid ehitada või olemasolevaid renoveerida, saame pakkuda sulle terviklikke lahendusi metallkonstruktsioonide valmistamise ja töötlemise osas. Meie kogenud meeskond järgib rangelt rahvusvahelisi standardeid, mis tagavad kvaliteedi ja usaldusväärsuse igas etapis.

Kui soovid teada saada rohkem meie teenuste kohta või alustada koostööd, võta meiega ühendust. Oleme valmis aitama sul realiseerida oma ehitusvisioone ning looma tugevaid, vastupidavaid ja kvaliteetseid metallkonstruktsioone vastavalt sinu vajadustele. Sinu edukas projekt on meie edu mõõdupuu.

Võta ühendust juba täna ning koos leiame parima lahenduse!

FERCON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin R.

Töö kiire ja kvaliteetne. Olen väga rahul tulemusega!

- Liina K.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine. Soovitan!

- Jaanus P.

FERCON OÜ tegi imelist tööd meie projektiga. Tänan!

Korrosioonikaitse- metalli pika eluea tagamise võti

Metall on meie ühiskonna lahutamatu osa, leides kasutust alates ehitusprojektidest kuni igapäevaste tarbekaupadeni. Ent metalli suurim vaenlane on aeg ja ilmastikumõjud, mis võivad põhjustada korrosiooni ehk roostetamist. Just seetõttu on korrosioonikaitse äärmiselt oluline protsess, mis tagab metalli pika eluea ning säilimise ka ekstreemsetes tingimustes. Mis on korrosioon ja kuidas see toimub? Korrosioon on protsess, mille käigus metalli pinnale tekivad kahjustused erinevate välismõjude tagajärjel. Kõige tavalisemaks korrosiooniliigiks on rooste, mis tekib raua või raua sisaldavate

Dropdown

kõik artiklid

Metalli töötlemine ja viimistlus- kvaliteet, tugevus ja ilu üheskoos

Metall on üks enimkasutatud ja mitmekülgseid materjale ehitus-, tööstus- ja disainivaldkonnas. Selle vastupidavus, tugevus ja paindlikkus teevad sellest ideaals
ssb.ee
Metall on üks enimkasutatud ja mitmekülgseid materjale ehitus-, tööstus- ja disainivaldkonnas. Selle vastupidavus, tugevus ja paindlikkus teevad sellest ideaalse valiku erinevateks rakendusteks. Metalli töötlemine ja viimistlus on olulised protsessid, mis tagavad mitte ainult materjali vastupidavuse, vaid ka esteetilise ilu ning vastavuse tehnilistele nõudmistele. Metalli töötlemine: loomingulisus tugevuseks Metalli töötlemine on lai mõiste, mis hõlmab mitmeid tehnikaid, mida kasutatakse tooraine kohandamiseks vastavalt projekti vajadustele. Üks olulisemaid protsesse on metalli lõikamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.