Rohkema info nägemiseks:

HYPE-LAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2278; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta HYPE-LAB OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kas otsid unustamatuid sündmusi, mis jätaksid kustumatu mulje nii sinule kui ka osalejatele? Tere tulemast meie juurde! Oleme üle 10 aasta kogemustega brändiekspertide meeskond, kes on pühendunud unikaalsete ja mõjusate sündmuste loomisele igale kliendile.

Korraldame Kõike - Alates Galadest kuni Seminarideni

Meie teenuste hulka kuuluvad firmasündmuste korraldamine, mis hõlmab kõike alates stiilsetest galadest kuni innustavate seminarideni. Oleme spetsialiseerunud turundus- ja personalisündmustele ning pakume ideelahendusi, projektijuhtimist ja produktsiooni, et tagada sujuv ja professionaalne läbiviimine.

Töötajakogemuse Arendamine - Loo Positiivne Töökeskkond

Lisaks sündmuste korraldamisele pakume ka konsultatsiooni ja teostust töötajakogemuse arendamisel. Meie spetsialistid aitavad analüüsida, nõustada ja ellu viia mitmesuguseid arenguprogramme alates onboardingust kuni motivatsiooniprogrammideni, aidates sul luua tugevat firmakultuuri ja väärtusi.

Kui soovid luua meeldejäävaid sündmusi või arendada oma töötajate kogemust, võta meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab täpselt sinu vajadustele ja eesmärkidele.

Oleme siin, et muuta iga sündmus unustamatuks ja iga töötaja kogemus märkimisväärseks!

uuri lisaks

HYPE-LAB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Age Leedo

Hype – häälda seda nime kuidas taha, aga mina anna sellele hetkel tähenduse „HÜPE“.

Miks just see sõna?

Hype’ga oleme teinud HÜPPE:

- kõrgustesse läbi suurepärase koostöö

- kvaliteedis mis toetab meie väärtusi

- koostöös uute põnevate väljakutsete poole

Koostöö Hypega kannab väga selgelt edasi LHV väärtusi - lihtne, toetav ja tulemuslik!

- Ene Reinemaa

Hypega oleme koos toimetanud juba aastaid ning ausalt, nende abita me oma sündmusi enam ette ei kujutagi.

Professionaalne ja usaldusväärne suudab olla enamasti iga endast vähegi lugupidav ettevõte, aga see seltskond Hypes– nemad on midagi palju suuremat ja enamat.

- Sandra Valle

Hype has been our valued partner for planning and delivering Learning & Development activities. Also supporting us with wide range of services for company culture and morale activities, onboarding, and other events.

Overall bringing value when it matters to support the employee experience and engagment programs for our company culture.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Tulevik meeskonnaüritustel: virtuaalsed vs. isiklikud kohtumised

Meeskonnaüritused on viimastel aastakümnetel oluliselt muutunud. Lihtsatest kontoripidudest keerukate väljasõitude ja taganemisteni on töötajate kokkutoomise kontseptsioon traditsioonilisest töökeskkonnast väljaspool arenenud, et vastata tööjõu muutuvatele dünaamikatele. Meeskonnaüritused on enamat kui lihtsalt paus kontorirutiinist; need on oluline osa tugeva ettevõtte kultuuri loomisel. Need soodustavad ühtekuuluvustunnet, tõstavad moraali ja võivad oluliselt suurendada töötajate kaasatust ja tootlikkust. Virtuaalsed meeskonnaüritused: uus piir Kaugtöö tulekuga on virtuaalsed

Dropdown

kõik artiklid

Mõju maksimeerimine: innovatiivsed turundusürituste strateegiad

Elamuslik turundus on dünaamiline lähenemine, mis kaasab tarbijaid brändi kaudu interaktiivsete kogemustega. See on loodud meeldejääva ühenduse loomiseks, mis r
ssb.ee
Elamuslik turundus on dünaamiline lähenemine, mis kaasab tarbijaid brändi kaudu interaktiivsete kogemustega. See on loodud meeldejääva ühenduse loomiseks, mis resoneerib isiklikul tasandil, viies suurenenud brändilojaalsuse ja suusõnalise edendamiseni. Innovatsioon üritusturunduses ei tähenda ainult viimase tehnoloogia kasutamist; see on ainulaadsete kogemuste loomine, mis paistavad silma ülerahvastatud turul. See on erinevus standardürituse ja sellise vahel, mis saab tööstuse jutuaineks. Strateegiad mõjusate turundusürituste kujundamiseks Virtuaalreaalsusest otseülekanneteni võib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.