Rohkema info nägemiseks:

YAM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume joogaõpetamist, teraapiateenuseid ja joogaga seotud toodete müüki, keskendudes inimeste kehalisele ja vaimsele heaolule.Liituge meiega, et avastada jooga maailm ja selle võimalused.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

YAM OÜ on ettevõte, mis on pühendunud inimeste kehalise ja vaimse heaolu toetamisele läbi jooga, teraapia ning kvaliteetsete joogatoodete pakkumise. Alates 2001. aastast on Inga Jooga aidanud tuhandeid inimesi leida rahu ja rõõmu oma igapäevaellu ning suurendada teadlikkust iseendast.

Inimesed küsivad sageli, kuidas Inga joogateele jõudis. Tema vastus on alati siiras ja südamlik: \"See oli tasapisi pugev tõmme müstika, idamaiste kultuuride, rahumeelsete buda munkade ja nunnade poole. See oli sügav rahu ja rõõm, mis kiirgas õpetajatest, kellega elu teda kokku viis.\"

Joogapraktikateni jõudes aastal 2001 tundis Inga esmalt eelkõige füüsilist heaolu, kuid hiljem märkas, kuidas tema suhted ümbritseva maailmaga muutusid harmoonilisemaks ja tema ellu tuli rohkem teadlikkust ja rahulolu. Jooga õpetas talle, kuidas võtta vastutus oma elu eest iseenda kätesse ja kuidas suurendada teadlikkust iseendast ning paremini toime tulla nii stressi kui ka haigustega.

Aasta 2006 viis Inga Joogat Indiasse, kus ta sai koolitust tuntud joogaõpetajate juhendamisel. See kogemus süvendas tema veendumust jooga jõust ja ilust ning kinnistas tema kutsumust. Inga Joogat loobus pikaajalisest ametist välisministeeriumis, et suunata kogu oma energia ja pühendumus joogatarkuste levitamisele.

Inga keskendub klassikalisele hatha-joogale, mida täiendatakse Iyengar-jooga elementidega. Õpetamisel rõhutatakse keha peensuste tunnetamist ja kehameditatsiooni. Tunnid on individuaalsed ning kohandatakse vastavalt osalejate vajadustele ja energiatasetule.

Inga pakub teraapiateenuseid, mis toetavad inimeste füüsilist ja vaimset tervist. Teraapiaprotsessid on kohandatud igale indiviidile, aidates neil leida tasakaal ja heaolu oma elus.

Ettevõte omab e-poodi, kus müüakse kvaliteetseid joogatooted ja -varustust. See on koht, kus saate leida kõik vajaliku, et oma joogapraktikat toetada ja süvendada.

Inga juures on oluline lihtsus ja individuaalsus. Iga inimene on erinev, ja seetõttu keskendub ettevõte iga kliendi individuaalsetele vajadustele ja kogemustele. Inga usub, et oluline on mitte ainult õpetada joogat, vaid aidata inimestel leida iseendas rahu ja rõõmu ning suurendada teadlikkust iseendast.

Kui soovite alustada oma teekonda tervisesse ja teadlikkusse Inga juhendamisel või kui olete huvitatud kvaliteetsetest joogatoodetest, siis võtke julgelt ühendust. 

Võta ühendust ja leiame sulle sobiva jooga!

kontakt

YAM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres K.

Joogatunnid on mu elu rikastanud ja muutnud mind tasakaalukamaks.

- Helen R.

Inga jooga on minu teekonna teejuht tervislikuma ja õnnelikuma eluni.

- Kerli E.

Joogapraktika on aidanud mul vabaneda stressist ja ärevusest.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

YAM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ YAM on ettevõte, mis alustas oma tegevust 28. veebruaril 2012. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud jooga valdkonna edendamisele, pakkudes mitmesuguseid teenuseid, mis hõlmavad regulaarseid treeningtunde, seminare, laagreid ja õppereise. OÜ YAM-i põhitegevus on joogaõpetus. Nad korraldavad regulaarseid treeningtunde, mis on mõeldud nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Treeningud on hoolikalt kavandatud, et tagada, et kõik osalejad saavad joogast maksimaalse kasu, olenemata nende praegusest oskuste tasemest. Lisaks regulaarsetele treeningtundidele korraldab OÜ YAM ka

Dropdown

kõik artiklid

Jooga ja tervislik eluviis- sünergia, mis toob tulemusi

Tervislik eluviis on muutunud kaasaegse ühiskonna keskmesse ning inimesed otsivad pidevalt viise, kuidas parandada nii füüsilist kui ka vaimset heaolu. Üks terv
ssb.ee
Tervislik eluviis on muutunud kaasaegse ühiskonna keskmesse ning inimesed otsivad pidevalt viise, kuidas parandada nii füüsilist kui ka vaimset heaolu. Üks tervisliku eluviisi võtmekomponente on joogapraktika, mis ei ole pelgalt treening, vaid terviklik elufilosoofia. Selles artiklis uurime, kuidas jooga ja tervislik eluviis loovad sünergia, mis aitab inimestel saavutada parema tasakaalu ja tervist. Joogapraktika hõlmab erinevaid kehalisi harjutusi ja asendeid, mis tugevdavad lihaseid, parandavad paindlikkust ja suurendavad tasakaalu. See on oluline osa tervislikust elustiilist, mis aitab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.