Rohkema info nägemiseks:

LV GLOSSUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume spetsialiseeritud logopeedilist nõu, avaldame lasteraamatuid ja pakume hariduslikke abivahendeid keele arengu soodustamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume spetsialiseeritud logopeedilist nõu, avaldame lasteraamatuid ja pakume hariduslikke abivahendeid keele arengu soodustamiseks. Noorte mõistuste eest hoolitsedes oleme pühendunud elukestva õppe aluse loomisele.

Meie teekond algas kirglikust soovist aidata lastel tõhusalt suhelda. Varase keele omandamise tähtsust mõistes asusime looma tootevalikut, mis ei lõbusta mitte ainult, vaid ka harib. Meie lasteraamatute muinasjutulistest lugudest kuni uuenduslike Time Timer® toodeteni, mis on mõeldud aja juhtimise ja struktuuri õpetamiseks, on iga meie kollektsiooni ese hoolikalt valitud ja asjatundlikkusega kureeritud.

Meie logopeedilised teenused on meie brändi tuum, mida juhib hinnatud Logopeed Liina Velner. Pakume personaalset nõu ja tuge, et tagada iga lapse kõne- ja keelelised vajadused kõrgeima tähelepanuga. Meie pühendumus tipptasemele on ilmne vanemate ja haridustöötajate kiitvatest tunnistustest.

LV GLOSSUS OÜ-s usume, et õppimine peaks olema lõbus ja kaasahaarav. Seetõttu ei ole meie Tegu magnetpuitklotsid mitte ainult mänguasjad, vaid vahendid loovuse ja kognitiivsete oskuste avamiseks. Meie hariduslikud abivahendid, sealhulgas puhumismänguasjad ja kuivalt kustutatavad valged tegevuskaardid, on loodud peenmotoorika arendamiseks ja interaktiivse mängu julgustamiseks.

Meie slogan, 'Sõnadega edu poole', võtab kokku meie visiooni inspireerida ja toetada järgmist põlvkonda. Kutsume teid uurima meie e-poodi, kus leiate tootevaliku, mis on sama ainulaadne ja eriline kui lapsed, kellele need on mõeldud. Liituge meie avastusretkega ja kasvagem koos.

Lisateabe, nõuande saamiseks või meie kollektsiooni sirvimiseks külastage meie veebisaiti või võtke meiega otse ühendust. Oleme siin, et aidata teid ja teie last igal sammul.

Vaata rohkem

LV GLOSSUS OÜ kontaktid

LV GLOSSUS OÜ tegevusaruanne 2022

LV Glossus OÜ asutati 30.08.2012.aastal, ettevõtte põhitegevuseks on raamatute kirjastamine. 2022.aastal kujunes käibeks 16 319 (2021: 13 963) eurot. 2021.aasta majandustulemuseks oli ettevõttel kahjum -2 757 (2021 kahjum: -866) eurot. Aruandeaasta lõpuga töötajaid ei töötanud. LV Glossus OÜ juhatus koosneb ühest liikmest. 2023.aasta põhiülesandeks on hoida käivet samal tasemel mis 2022.aastal.

Dropdown

kõik artiklid

Time Timer® - kellele ja milleks?

Mis on Time Timer®?  Time Timer® on väga tõhus aja planeerimise abivahend., mis sobib absoluutselt kõikidele inimestele. Seadme töölepanemisel hakkab taimer koh
ssb.ee
Mis on Time Timer®? Time Timer® on väga tõhus aja planeerimise abivahend., mis sobib absoluutselt kõikidele inimestele. Seadme töölepanemisel hakkab taimer kohe aega etteantud ajavahemikust (nt 60 või 120 minutit) minutite kaupa tagasi lugema. Nulli jõudmisel annab taimer kasutajale soovi korral helimärguandega teada, et ette määratud aeg on läbi või et nüüd on aeg muu tegevuse jaoks. Ajajuhtimine - oskus kogu eluks Ajajuhtimisoskust tuleb õppida juba lapsest peale selleks, et saada elus hästi hakkama. Paljudele lastele ja täiskasvanutele võib aja tajumine ja selle tõhus haldamine olla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.