Rohkema info nägemiseks:

ARTPLAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1534; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ARTPLAY OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2009. aastast on ARTPLAY OÜ olnud lugematute lugude vaikne tunnistaja, nähtamatu külaline igal üritusel ja loov jõud kaamera taga. Alustasime teekonda püüdes kinni meelelahutusürituste elava olemuse ja aastate jooksul oleme oma oskusi lihvinud, et saada mitmekülgseteks ja diskreetseteks kroonikuteks nii suurte sündmuste kui ka intiimsete hetkede jaoks.

Oma projektides individuaalsusele ja loovusele pühendumine on kujundanud meid paindlikeks ja märkamatuks professionaalideks, kes me täna oleme. Olgu selleks pere sünnipäev, ürituse järelvideo või tootefotograafia, läheneme igale ülesandele sama pühendumusega tipptasemele. Meie oskuslikud videograafid ja fotograafid on alati valmis teiega ühendust võtma, nõu andma ja leidma täiusliku lahenduse teie vajadustele.

Meie teenused

  • Fototeenused: Festivalide hetkedest sünnipäevade tähistamiseni, kinnisvara esitlemisest professionaalsete portreeni, me püüame kinni teie hetkede olemuse.
  • Videoteenused: Meie videograafid loovad kaasahaaravaid narratiive, olgu selleks ürituse järelvideo, tooteesitlus, pulmafilm või muusikavideo, mis resoneerib teie publikuga.
  • Online ja otseülekanded: Toodame teie üritused ellu kuni 4-kaamera otseülekannetega, tagades, et teie sõnum jõuab kaugele ja laiale.
  • Droonifotograafia: Tõstke oma perspektiivi muljetavaldavate õhufotode ja -videotega, mis pakuvad ainulaadset vaadet teie loole.

ARTPLAY OÜ mõistab, et meie töö edu algab meie lähenemisest. Oleme omaks võtnud tehnoloogia arengu ja ühiskondlikud muutused, et parandada meie suhtlemis- ja ühendusviise. Otseülekanded ja veebiülekanded on saanud normiks ning me oleme esirinnas, pakkudes sujuvaid otseülekande teenuseid platvormidel nagu YouTube ja Facebook, tagades, et teie üritused on kättesaadavad kõigile, igal pool Eestis.

Meie teenuste valik on loodud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele, alates festivalide ja ürituste energia tabamisest kuni kvaliteetsete tootefotode pakkumiseni, mis toetavad teie turundustegevust. Fookusega videograafia teenustele, fototeenustele, droonifotograafiale ja online ning otseülekannetele, oleme teie peamine allikas kõige visuaalse jaoks.

Lubage meil jutustada teie lugu läbi meie objektiivi. Võtke ühendust ARTPLAY OÜ-ga juba täna ja loome midagi unustamatut.

uuri lisaks!

ARTPLAY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Krista K.

Suurepärane teenindus ja professionaalne meeskond! Soovitan Artplay Filmsi igale sündmusele.

- Karl T.

Artplay Films tegi meie pulmapäevast unustamatu mälestuse.

- Alex T.

Kvaliteetne töö ja meeldiv kogemus. Kindlasti soovitan!

5 põhjust, miks droonikaadrid võivad teie üritust muuta

Droonitehnoloogia on revolutsiooniliselt muutnud viisi, kuidas me üritusi jäädvustame ja kogeme. Alates suurtest pulmadest kuni ettevõtte koosviibimisteni, droonikaadrite kaasamine võib tõsta iga sündmuse visuaalset narratiivi. ARTPLAY OÜ mõistab õhuvideograafia transformeerivat jõudu ja kuidas see võib teie ürituse atraktiivsust tõsta. Põhjus 1: Võrdlematud perspektiivid ja nurgad Droonikaadrid pakuvad nurki ja perspektiive, mis on tavapäraste maapõhiste kaameratega kättesaamatud. See unikaalne vaatenurk suudab jäädvustada teie ürituse asukoha suursugusust, pakkudes avaraid ülevaateid, mis

Dropdown

kõik artiklid

Täiusliku pulmavideo valmistamise kunst

Pulmavideo on rohkem kui lihtsalt salvestus; see on teie erilise päeva kinematograafiline jutustus. See jäädvustab naeru, pisaraid ja rõõmu, mida fotod üksi eda
ssb.ee
Pulmavideo on rohkem kui lihtsalt salvestus; see on teie erilise päeva kinematograafiline jutustus. See jäädvustab naeru, pisaraid ja rõõmu, mida fotod üksi edasi anda ei suuda, võimaldades teil päeva aastateks uuesti läbi elada. Täiuslik pulmavideo ühendab sujuvalt emotsiooni, narratiivi ja visuaalse ilu, luues ajatu mälestuse, mis hõlmab teie liidu olemust. Pulmaeelne ettevalmistus Igal paaril on oma unikaalne lugu ja visioon oma pulmavideost. On oluline pidada põhjalik arutelu, et mõista nende eelistusi, stiili ja elemente, mida nad peavad kõige tähtsamaks. Toimumiskoha eelnev

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.