Rohkema info nägemiseks:

SILINDRIPEA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud mootorrataste, ATV-de ja mopedide põhjalikule hooldusele, remondile ning kohandamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast keskusesse, kus mootorite kirg ja hooldusekspertiis kohtuvad. Meie lugu sai alguse 2013. aasta varajastel päevadel, tagasihoidliku kodugaraaži piirides. Mootorite möirgamise armastusest ja hästi tehtud töö rahulolust innustatuna asusime missioonile pakkuda võrdset teenust mootorratta, ATV ja mopeedi entusiastidele.

Kui meie põhjaliku töö ja kliendikeskse lähenemise kohta levis sõna, kasvasime kiiresti oma algsest ruumist välja. Oli aeg laieneda ja me leidsime oma uue kodu Pärnus, kus jätkame armastatud mootorrattatöökojana õitsengut. Meie pühendumus on lihtne: iga klient lahkub naeratusega, teades, et nende kallist sõidukit on koheldud suurima hoolitsusega.

Meie teenused on kõikehõlmavad, hõlmates kõike alates hooldusest ja remondist kuni ümberkujundamise ja kohandamiseni. Me mõistame usaldusväärse transpordi tähtsust, mistõttu pakume mugavat sõidukite transporditeenust, et tuua teie sõiduk hõlpsalt meie töökotta. Kui on vaja rehe vahetust ja tasakaalustamist, oleme põhjalikud, tagades, et teie ohutus ja sooritusvõime ei oleks kunagi ohus.

Õnnetused juhtuvad, kuid ärge muretsege. Meie liikluskahjustuste hindamise teenus on siin, et hinnata järelmit ja pakkuda üksikasjalikku aruannet teie kindlustusnõuete jaoks, millele järgnevad asjatundlikud parandused, et saaksite tagasi teele. Ja neile, kes soovivad oma sõitu täiustada, kohandab meie ümberkujundamise/varustamise teenus teie masinat täpselt teie soovide järgi.

Meie operatsiooni südames on lai valik varuosi, mis on kohe saadaval, et rahuldada teie vahetuid vajadusi. Kui vajate midagi spetsiifilisemat, lubab meie tellimisteenus kiiret täitmist, sageli päeva või kahe jooksul.

Meie klientide tunnistused räägivad enda eest, kajastades usaldust ja rahulolu, mida nad on meie teenustes leidnud. Kutsume teid sirvima meie galeriid, mis näitab erilisi pärle, mille kallal oleme rõõmuga töötanud.

Küsimuste, abi või oma mootoriunistuste jagamiseks võtke meiega ühendust. Meie uksed on avatud esmaspäevast reedeni, 9.00-17.00, ja kuigi me puhkame nädalavahetustel, ei võta meie pühendumus teie rahulolule kunagi vaba päeva.

Liituge meiega SILINDRIPEA OÜs, kus iga mutrivõtmepööre on samm täiuslikkuse poole.

Kontakt

SILINDRIPEA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Muretu kogemus igal sammul, suur tänu!

- Martin P.

Täiuslik teenus, mis ületas kõik ootused!

- Liisa S.

Sujuv ja professionaalne kogemus, kindlasti tagasi!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas ebatavalised helid sinu mootorrattal võivad viidata suurematele probleemidele?

Mootorrattaentusiastide jaoks pole midagi võrreldavat avatud tee vabadusega. Kuid see vabadus tuleb koos kohustusega hoida oma ratast parimas seisukorras. Hoolduse eiramine võib viia suuremate probleemideni hiljem, ohustades nii sinu turvalisust kui ka mootorratta jõudlust. Siin on viis märki, et sinu mootorratas vajab viivitamatut hooldust. Ebatavalised helid Mootorrattad tihti kommunikeerivad oma hädasid heli kaudu. Kui hakkad kuulma ebatavalisi helisid nagu jahvatamine, popsutamine või klõpsutamine, on aeg tähelepanu pöörata. Need helid võivad viidata probleemidele sinu keti, laagrite või

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas äratada ATV talveunest ja valmistuda kevadhooajaks?

ATV hooldamine on oluline selle pikaealisuse, ohutuse ja jõudluse tagamiseks. Regulaarne hooldus aitab ära hoida rikkeid, pikendada sõiduki eluiga ja säästa rah
ssb.ee
ATV hooldamine on oluline selle pikaealisuse, ohutuse ja jõudluse tagamiseks. Regulaarne hooldus aitab ära hoida rikkeid, pikendada sõiduki eluiga ja säästa raha kulukatel remontidel. Iga aastaaeg toob endaga kaasa oma väljakutsed ATV hoolduses. Mõistmaks, mida sinu ATV vajab aastaaegade muutudes, on võtmetähtsusega, et hoida seda parimas seisukorras. Kevad Pärast pikka talve on vaja teha ATV-le põhjalik ülevaatus ja puhastus. Eemalda kõik praht, kontrolli rooste suhtes ja puhasta kõik komponendid. Vaheta õli ja filter, kontrolli jahutusvedeliku taset ja veendu, et kõik vedelikud on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.