Rohkema info nägemiseks:

TIMBERMORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete puitpõrandate, uste ja eritellimus-puittoodete valmistamisele ja paigaldamisele nii majapidamises kui ka kaubanduses.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus käsitööoskus kohtub peensuslikkusega, kus iga laud jutustab loo ja iga toode on ajatu ilu tunnistajaks. Timbermore-is me ei ole lihtsalt tootjad; me oleme mugavuse loojad ja unelmate kujundajad. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: spetsialiseeruda kvaliteetsete puitpõrandate, uste ja eritellimusel valmistatud puittoodete valmistamisele ja paigaldamisele nii kodu- kui ka ärikasutuseks.

Meie teekond algas täiuslikkuse kirgliku püüdluse ja jätkusuutlikkuse pühendumusega. Me usume, et õige puidupuudutus võib muuta iga ruumi stiili varjupaigaks. Meie tootevalikus on erakordselt kaunid lauaparketid, vastupidavad põrandalauad, elegantsed sisemised uksed ja eritellimusel valmistatud esemed nagu trepid ja töötasapinnad. Iga tükk on valmistatud täpsusega ja kujundatud teie ruumi esteetikat tõstma.

Timbermore-is mõistame, et kauni interjööri aluseks on kvaliteetne põrand. Seetõttu pakume mitmesuguseid põrandavalikuid, alates täispuidust põrandalaudadest kuni keerukate liidesparkettideni. Meie parketiliimid tagavad veatu viimistluse, kindlustades teie investeeringu aastateks. Ja kui tuleb juttu paigaldusest, siis meie eksperdid on seadnud selle teisele kohale, pakkudes sujuvat teenust, mis peegeldab meie ettevõtte tunnuslauset: Kujundame elegantsi, üks laud korraga.

Meie pühendumus tipptasemele ulatub kaugemale meie toodetest. Me pakume põhjalikke paigaldus- ja viimistlusjuhendeid, et tagada teie kogemus meie puidutööga sama veatu kui tooted ise. Olgu teil vaja aknalaudu, et täiustada teie vaadet või eritellimusel valmistatud puitust, et tervitada külalisi, meil on oskusteave ja kirg teie visiooni elluviimiseks.

Liituge meie pühendumusega ilule, kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele. Tutvuge meie tootevalikuga ja avastage, kuidas Timbermore OÜ võib teie ruumis erinevust teha. Sest kui valite meid, siis te ei vali lihtsalt puidutööd - te valite elegantsi pärandi, mis kestab põlvest põlve.

Timbermore OÜ - Kujundame elegantsi, üks laud korraga.

TIMBERMORE OÜ kontaktid

TIMBERMORE OÜ tegevusaruanne 2022

Timbermore OÜ (edaspidi: ettevõte) pn 2014.a loodud Eesti omanikeringi kuuluv ettevõte. Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on puitmaterjali müük. 2022.aastal teeniti müügitulu 129 228 EUR, lõpetades aasta kasumiga 527 EUR. 2023.aastal jätkab ettevõte samal tegevusalal, suuremahulisi investeeringuid ette näha ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks eritellimusel puittööd teie kodu täiustavad

Eritellimusel puittööd ei ole lihtsalt lisa teie kodule; see on elegantsi avaldus, isikliku stiili tunnistus ja kvaliteedi kinnitus, mis peab vastu ajaproovil
ssb.ee
Eritellimusel puittööd ei ole lihtsalt lisa teie kodule; see on elegantsi avaldus, isikliku stiili tunnistus ja kvaliteedi kinnitus, mis peab vastu ajaproovile. TIMBERMORE OÜ-s mõistame puidu transformeerivat jõudu ja kuidas see võib tõsta iga ruumi keerukuse ja soojuse valdkonda. Puidu ajatu võlu Puit on ajaloo vältel olnud hinnatud materjal, pakkudes nii ilu kui ka funktsionaalsust. Selle looduslikud mustrid, värvid ja tekstuurid toovad igale esemele ainulaadse iseloomu, muutes selle koduomanike, sisekujundajate, arhitektide ja ehitusfirmade seas lemmikuks. Põhjus 1: Ainulaadsus ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.