TIMBERMORE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eritellimusel puittööd ei ole lihtsalt lisa teie kodule; see on elegantsi avaldus, isikliku stiili tunnistus ja kvaliteedi kinnitus, mis peab vastu ajaproovil

5 põhjust, miks eritellimusel puittööd teie kodu täiustavad

Eritellimusel puittööd ei ole lihtsalt lisa teie kodule; see on elegantsi avaldus, isikliku stiili tunnistus ja kvaliteedi kinnitus, mis peab vastu ajaproovile. TIMBERMORE OÜ-s mõistame puidu transformeerivat jõudu ja kuidas see võib tõsta iga ruumi keerukuse ja soojuse valdkonda.

Puidu ajatu võlu

Puit on ajaloo vältel olnud hinnatud materjal, pakkudes nii ilu kui ka funktsionaalsust. Selle looduslikud mustrid, värvid ja tekstuurid toovad igale esemele ainulaadse iseloomu, muutes selle koduomanike, sisekujundajate, arhitektide ja ehitusfirmade seas lemmikuks.

Põhjus 1: Ainulaadsus ja isikupära

Eritellimusel puittööd võimaldavad teil oma isiklikku stiili kodusse süstida. Olgu selleks eritellimusel köögikapp või käsitsi valmistatud trepp, iga ese on kohandatud teie eelistustele, tagades, et teie ruum peegeldab tõeliselt seda, kes te olete.

Eritellimusel puittöödega ei osta te lihtsalt mööblit; te investeerite kunsti. Iga loodu on ainulaadne, tänu eristuvatele teramustritele ja käsitöölise puudutusele ei ole ükski ese täpselt teise sarnane.

Põhjus 2: Kvaliteet ja vastupidavus

Meie, TIMBERMORE OÜ-s, valime oma projektide jaoks ainult parimad puidud, tagades, et iga ese näeb mitte ainult suurepärane välja, vaid peab ka igapäevaelu raskustele vastu.

Meie osavad käsitöölised ühendavad traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse täpsusega, luues puittööd, mis on nii ilusad kui ka vastupidavad, pakkudes kestvat võlu, mida masstoodang lihtsalt ei suuda vastata.

Põhjus 3: Kodu väärtuse tõus

Eritellimusel puittööd on investeering, mis tasub end ära. See lisab luksusliku puudutuse, mis võib olla otsustavaks teguriks potentsiaalsetele ostjatele, kui otsustate kunagi oma kodu müüa.

Kvaliteetne puittöö ei ole ainult esteetiline; see on ka praktiline investeering. Vastupidav ja ajatu, see võib pikas perspektiivis säästa teie raha, vähendades asenduste ja remontide vajadust.

Põhjus 4: Keskkonnasäästlikkus

Meie, TIMBERMORE OÜ-s, on jätkusuutlikkus prioriteet. Me hangime oma materjale vastutustundlikult ja tagame, et meie puittööd oleksid võimalikult keskkonnasõbralikud.

Eritellimusel puittööde valimine tähendab toote valimist, mille süsinikujalajälg on paljude teiste materjalidega võrreldes väiksem, kooskõlas keskkonnateadlike tarbijate väärtustega.

Põhjus 5: Mitmekülgsus ja kohandatavus

Eritellimusel puittööd saab kujundada täiuslikult sobima igasse ruumi, olgu see keeruline nišš või suur söögituba, tagades, et teie kodu iga tolli kasutatakse täiel määral ära.

Elu muutudes võib muutuda ka teie puittöö. Kohandatud esemeid saab kohandada või ümber töötada, et vastata uutele vajadustele, muutes need elu igas etapis mitmekülgseks valikuks.

Kokkuvõttes on TIMBERMORE-i eritellimusel puittööd rohkem kui lihtsalt mööbel; see on teie kodu ilu, funktsionaalsuse ja üldise väärtuse eluaegne investeering. Omaks võtke elegants, vastupidavus ja jätkusuutlikkus, mida meie eritellimusel puitlahendused pakuvad, ja muutke oma ruum ajatu käsitöö tunnistuseks.

Avastage eritellimusel puittööde elegants ja meisterlikkus TIMBERMORE OÜ-ga. Võtke meiega ühendust, et muuta oma ruum ajatu puitlahendustega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TIMBERMORE OÜ tegevusaruanne 2022

Timbermore OÜ (edaspidi: ettevõte) pn 2014.a loodud Eesti omanikeringi kuuluv ettevõte.  Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on puitmaterjali müük.  2022.aas
ssb.ee
Timbermore OÜ (edaspidi: ettevõte) pn 2014.a loodud Eesti omanikeringi kuuluv ettevõte. Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on puitmaterjali müük. 2022.aastal teeniti müügitulu 129 228 EUR, lõpetades aasta kasumiga 527 EUR. 2023.aastal jätkab ettevõte samal tegevusalal, suuremahulisi investeeringuid ette näha ei ole.

Jätkusuutlik valik: keskkonnasõbralikud puittooted kaasaegseks eluks

Kaasaegse elu keerukust navigeerides on jätkusuutlikkus muutunud ülioluliseks. Puit kui looduslik ja taastuv ressurss on selle liikumise eesrindel. Kui puitu ha
ssb.ee
Kaasaegse elu keerukust navigeerides on jätkusuutlikkus muutunud ülioluliseks. Puit kui looduslik ja taastuv ressurss on selle liikumise eesrindel. Kui puitu hangitakse ja toodetakse vastutustundlikult, võivad puittooted pakkuda funktsionaalsuse, ilu ja keskkonnast hoolimise harmoonilist kooslust. Keskkonnasõbraliku puidu tähtsus kaasaegses disainis Keskkonnasõbralike puittoodete valimine pole lihtsalt trend; see on pühendumus meie süsinikujalajälje vähendamisele. Jätkusuutlik puit pärineb metsadest, mida majandatakse tulevikku silmas pidades, tagades ökoloogilise tasakaalu säilimise. Puit,

Puidust põrandate hooldamine: ekspertide näpunäited

Puidust põrandad on ajatu lisand igasse ruumi, pakkudes nii ilu kui ka vastupidavust. Siiski, et tagada nende esiletõus teie kodus või äripinnal, on hädavajalik
ssb.ee
Puidust põrandad on ajatu lisand igasse ruumi, pakkudes nii ilu kui ka vastupidavust. Siiski, et tagada nende esiletõus teie kodus või äripinnal, on hädavajalik korralik hooldus ja hooldamine. Selles põhjalikus juhendis jagame ekspertide näpunäiteid, mis aitavad teil oma puidust põrandaid hooldada, säilitades nende elegantsi ja pikendades nende eluiga. Korrapärase hoolduse tähtsus Korrapärane hooldus mitte ainult ei hoia teie puidust põrandaid parimas seisukorras, vaid kaitseb ka teie investeeringut. See ennetab kulumist, pikendab põranda eluiga ja säilitab selle väärtust aja jooksul.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.