Rohkema info nägemiseks:

VANAKODUMAJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud käsitööna valminud palkmajade ehitamisele, looduslähedaste rajatiste kujundamisele ning üldehitustöödele, ühendades ajatu traditsiooni kaasaegse mugavusega nii Eestis kui ka Skandinaavias.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsid kvaliteetset ja looduslähedast ehitusteenust? Soovid, et sinu kodu või rajatis kannaks endas ajatut ilu ja vastupidavust? Tutvustame sulle Vanakodumaja OÜ-d, professionaalset ehitusettevõtet, mis on spetsialiseerunud üldehitustöödele, palgitöödele ja viimistlusele.

Vanakodumaja OÜ on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on asutatud 2014. aastal Lõuna-Eestis. Oleme oma ala eksperdid, kes on pühendunud looduslähedasest materjalist rajatiste ja käsitööna valminud palkmajade ehitamisele ning taastamisele. Meie meeskond koosneb kogenud ja kirglikest ehitusmeistritest, kes omavad sügavat arusaamist traditsioonilistest ehitusmeetoditest ja -materjalidest.

Pakume laias valikus üldehitustöid, alates vundamendist kuni katuseharjani. Oleme tuntud kvaliteetsete ehituslahenduste poolest, mis tagavad sinu kodu vastupidavuse ja funktsionaalsuse. Meie oskuslikud palgimeistrid valmistavad käsitööna kvaliteetseid palkmaju ja rajatisi. Palgimaja on mitte ainult praktiline, vaid ka kaunis ja naturaalne valik, mis sulandub ideaalselt looduskeskkonda. Detailideni läbimõeldud viimistlus muudab ehitise tervikuks. Meie meeskond tegeleb professionaalse sise- ja välisviimistlusega, tagades suurepärase lõpptulemuse.

Kuigi meie juured on Lõuna-Eestis, ei ole me piiratud piirkondlike projektidega. Lisaks Eestile pakume oma teenuseid üle kogu riigi, aga ka väljaspool seda. Saame uhkelt öelda, et oleme teinud koostööd klientidega mitte ainult Eestis, vaid ka Taanis, Norras ja Soomes. Meie rahvusvaheline kogemus tõestab meie professionaalsust ja usaldusväärsust.

Kui otsid usaldusväärset partnerit, kes suudab muuta sinu unistused reaalsuseks, siis Vanakodumaja OÜ on õige valik. Võta meiega ühendust juba täna ja räägime läbi sinu ehitusprojekti vajadused. Oleme siin, et pakkuda sulle parimat teenust, mis vastab täpselt sinu ootustele ja soovidele.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:

+372 5344 3536

VANAKODUMAJA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo P.

Suurepärane käsitöö ja tähelepanu detailidele. Minu unistuste palkmaja sai reaalsuseks tänu Vanakodumaja meeskonnale.

- Kadri A.

Nende looduslähedane lähenemine meelitas mind kohe. Nad kuulasid täpselt, mida ma tahtsin, ja muutsid mu kodu hubaseks paradiisiks.

- Jaak E.

Meie palkmaja ehitati kiiresti, kuid ilma kompromissideta kvaliteedis. Imeline kogemus!

VANAKODUMAJA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vanakodumaja on ettevõte, mis on spetsialiseerunud palkhoonete ja erinevate rajatiste renoveerimisele ja ehitusele. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid ehitusteenuseid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. OÜ Vanakodumaja on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma valdkonnas.2022. aasta oli OÜ Vanakodumaja jaoks edukas aasta. Ettevõtte müügikäive ulatus 86 290 eurole, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades praegust majandusolukorda ja ehitusturu väljakutseid. See

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada kodu looduslähedasest materjalist?

Kodu on koht, kus me jagame naeru, loome mälestusi ja tunneme end turvaliselt. See on paik, kus meie elulood põimuvad looduse rüppe. Kujutle endale kodu, mis te
ssb.ee
Kodu on koht, kus me jagame naeru, loome mälestusi ja tunneme end turvaliselt. See on paik, kus meie elulood põimuvad looduse rüppe. Kujutle endale kodu, mis tervitab sind soojalt, olles mitte ainult funktsionaalne elupaik, vaid tõeline loodusimpeerium. Sellist unistuste elukeskkonda pakub Vanakodumaja OÜ oma looduslähedaste materjalidega, viies kokku modernse mugavuse ja ajatu elegantsi. Looduslähedased materjalid, nagu puit, kivi, savi ja looduslikud tekstuurid, kannavad endas looduse jõudu ja ilu. Need materjalid on rohkemat kui lihtsalt ehitusmaterjalid; need on võti südantsoojendava ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.