Rohkema info nägemiseks:

MARBING PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 76; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARBING PROJECT OÜ kohta arvamuslugu!"

MARBING PROJECT OÜ hetkeolukord

Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Marbing Project OÜ on asutatud 30.septembris 2014. aastal. Marbing Project OÜ äritegevust 2020.aastal on peatunud. Selle põhjuseks oli koroonaviirusega põhjustatud maailmaakriis.

Tulud, kulud ja kasum

Marbing Project OÜ ei teeninud aruandeperioodil müügitulu. Aruandeperioodi puhaskasum on 0 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil osaühingul ei olnud investeeringuid põhivarasse. Marbing Project OÜ ei tegelenud aruandeperioodil oluliste uurimus- ja arendustegevuse projektidega.

Personal

Aruandeperioodil Marbing Project OÜ-l ei töötanud ühtegi töötajat. Osaühingu juhatus on üheliikmeline. Ettevõtte juhatus tegutses osaühingu huvides tasuta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Osaühingu juhatus planeeris taastada Marbing Project OÜ tegevust 2023.aastal. Kuid seoses 2022. aasta veebruaris alanud sõjalise olukorraga

Ukrainas on vähetõenäoline, et 2023. aastal tegevust alustatakse. Juhtkond loodab ettevõtte tegevust jätkata aastatel 2024-2025

MARBING PROJECT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.