Rohkema info nägemiseks:

KURAKÄSI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 282; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KURAKÄSI OÜ kohta arvamuslugu!"

KURAKÄSI OÜ hetkeolukord

Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kurakäsi aasta 2022 jätkus sarnaselt eelnevaga, tööde iseloom püsis sarnasena juba sissetöötatud eelnevatele töömeetoditele ning ka arendused liikusid ligilähedaselt paikapandud eesmärkidele.

Jätkub põhiline koostöö OÜ Tabascoga - reklaamiideede kontseptuaalne külg, sealt edasi loomuliku jätkuna ideede visualiseerimine ja edasiarendused ning ideede vormistamine ning eksponeerimine. Aktiivne töö on käinud mitmes valdkonnas - printreklaamide ja graafilise osa kujundus ning telereklaamid ja reklaamide erilahendused. Olulise osa tööst moodustab ka fotolavastuste ettevalmistustöö ja teleklippide kunstnikutöö tegemine, materjalide ja rekvisiitide valik, hankimine, hooldus ja ehitamine. Eraldi osana ka modellide otsimine ja vajaliku töömeeskonna kokkupanemine, stilistitöö väiksematele projektidele.

Jätkus kostüümi-, rekvisiidi- ning grimmiinstrumentide täiendamine ja vastava kogu eest hoolitsemine. Toimus ka soetatud rekvisiidi ja kostüümikogu osaline utiliseerimine, põhjuseks kulumine ja amortisatsioon. Esile võib tuua veel erialaiseloomulike töövahendite soetamise ning makettide ehitamiseks vajalikud vahendid, graafikakogu ning vajalikud ehitus- ja dekoreerimismaterjalid, erialaspetsiifilise raamatukogu täiendamine.

2023 aasta tegevussuunaks on juba sissetallatud rada - põhiliseks kliendiks jääks mahukas töö OÜ

Tabascoga, samuti võimalike väiksemate tööde tegemine ja klientide teenindamine, samuti sooviks uuendada ja kaasajastada rekvisiidi- ja kostüümiladu.

Ettevõtte juhatus tegeleb jooksvalt ettevõttega seotud mõjude, riskide ja ohtude hindamisega.

Ettevõtte tegevustega ei kaasnenud aruandeaastal keskkonnamõjusid. Majandusaastal ja aruande koostamise perioodil ei ilmnenud ettevõttele valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske. Ukraina sõja negatiivne mõju ei ole ettevõttele mõju avaldanud ja võimalikku otsest mõju ei ole hetkel ette näha.

KURAKÄSI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.