Rohkema info nägemiseks:

CASTRO KINNISVARAHALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Castro kinnisvarahaldus tagab teie korteriühistule rahu ja kindlustunde, pakkudes paindlikku ja kvaliteetset haldusteenust, mis on kohandatud vastavalt teie vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Castro Kinnisvarahaldus OÜ mõistab, et korteriühistu haldamine võib olla keeruline ja aeganõudev ülesanne. Seetõttu pakume laia valikut administratiivseid ja hooldusteenuseid, mis on mõeldud teie kinnisvara sujuvaks toimimiseks ja elanike rahulolu tagamiseks.

Meie teenused

  • Hooldusteenus: Meie pühendunud meeskond tagab, et teie kinnisvara väli- ja ühiskasutatavad siseruumid on laitmatult hooldatud, luues kõigile puhta ja korrapärase keskkonna.
  • Raamatupidamine: Täpne ja läbipaistev raamatupidamine on ühingu finantstervise jaoks hädavajalik. Me haldame teie rahaasju täpsusega, tagades vahendite õigeaegse ja tõhusa kasutamise.
  • Administratiivteenus: Me hoolitseme teie kinnisvara tehnilise, finants- ja administratiivse juhtimise eest, sealhulgas hooldus, remont ja suhted üürnikega, et säilitada selle väärtus ja vastavus õigusnormidele.
  • Juriidiline abi: Meie ekspertidest koosnev õigusmeeskond pakub laiaulatuslikku tuge, alates lepingunõustamisest kuni vaidluste lahendamiseni, tagades teie ühingu õigusliku turvalisuse.

Meie missiooniks on pakkuda teile ja teie elanikele meelerahu, pakkudes paindlikke ja kvaliteetseid teenuseid, mis on kohandatud teie ainulaadsetele vajadustele. Castro Kinnisvarahaldus OÜ-ga võite kindel olla, et teie kinnisvara on kogenud kinnisvarahaldurite, raamatupidajate ja tehnikute kätes, kes on pühendunud teie vara väärtuse ja heaolu säilitamisele.

Kui soovite hoolitsetud kinnisvara ja rahulolevaid elanikke, valige Castro Kinnisvarahaldus OÜ. Võtke meiega ühendust juba täna ja laseme kinnisvarahalduse koorma teie õlult.

Võtke ühendust meie asutaja ja tegevjuhi Kalvi Viidasega aadressil kalvi@castro.ee või meie kinnisvarahalduse juhi ja juhatuse liikme Kerli Viidasega aadressil kerli@castro.ee, et saada teie korteriühistu vajadustele vastav kohandatud teenuse ettepanek.

uuri lisaks

CASTRO KINNISVARAHALDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Professionaalne ja usaldusväärne teenus.

- Jüri

Castro kinnisvarahaldus on alati abivalmis ja lahendab probleemid kiiresti.

- Indrek

Meie ühistu on saanud Castroga suurepärast teenindust.

5 märki sellest, et teie korteriühistu vajab professionaalset haldust

Korteriühistu juhtimine võib olla keeruline ja aeganõudev ülesanne. See nõuab finantsteadmisi, õigusalaseid teadmisi, hoolduse järelevalvet ja tõhusat suhtlust. Kui need elemendid ei ole harmoonias, võib olla aeg kaaluda professionaalset haldust. Siin on viis märki, et teie korteriühistu võiks kasu saada professionaalse kinnisvarahaldusfirma nagu CASTRO KINNISVARAHALDUS OÜ asjatundlikkusest. Märk 1: Finantsilised erinevused ja ebatõhusus Kui teie ühistul on raskusi tasakaalustatud eelarve koostamisega, kulude jälgimisega või finantsdokumentide haldamisega, on need selged näitajad

Dropdown

kõik artiklid

Õiguslikud lõksud kinnisvarahalduses: kuidas neid vältida

Kinnisvarahaldus on keeruline valdkond, mis põimub mitmesuguste õiguslike aspektidega. Seaduste ja määruste labürindis navigeerimine on kinnisvarahaldurite, kor
ssb.ee
Kinnisvarahaldus on keeruline valdkond, mis põimub mitmesuguste õiguslike aspektidega. Seaduste ja määruste labürindis navigeerimine on kinnisvarahaldurite, korteriühistute ja elamukogukondade juhatuste jaoks hädavajalik, et vältida kulukaid õiguslikke lõkse. See blogipostitus uurib kinnisvarahalduse levinud õiguslikke probleeme ja pakub juhiseid, kuidas neist hoiduda. Juriidilise raamistiku mõistmine Igal piirkonnal on oma elamuseaduste kogum, mis reguleerib üürikinnisvara. On oluline, et kinnisvarahaldurid tunneksid neid seadusi, mis võivad hõlmata planeerimisnorme, üüri kontrolli määrusi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.