Rohkema info nägemiseks:

LAAVA TECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1271; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LAAVA TECH OÜ kohta arvamuslugu!"

LAAVA TECH OÜ hetkeolukord

Juba 1271 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Laava Tech OÜ on keskendunud tipptasemel toodete ja süsteemide loomisele, et aidata põllumeestel optimeerida põllukultuuride kasvu, vähendada energiatarbimist ja parandada üldist tõhusust. Selles kirjas kirjeldatakse Laava Techi 2022. aastal läbiviidavaid olulisi uuringuid, tootearendust ja muid tegevusi.

Uurimistegevus 1. Horizon 2020 projekt - 2022. aastal osales Laava Tech projektis Horizon 2020, mis on Euroopa Liidu algatus, mille eesmärk on toetada teadus- ja innovatsioonitegevust erinevates sektorites, sh põllumajanduses. Projekt andis Laava Techile väärtuslikke ressursse ja võimalusi teha koostööd teiste valdkonna organisatsioonidega.

Tootearendus 1. Nutikad valgustuslahendused - Laava Techi põhifookus 2022. aastal oli nutikate valguslahenduste arendamine ja täiustamine. Ettevõtte eesmärk oli pakkuda energiatõhusaid, kohandatavaid ja intelligentseid valgustussüsteeme, mis suudavad kohaneda erinevate põllukultuuride kasvuetappide ja keskkonnatingimustega. Sellel tehnoloogial on potentsiaal muuta põllumeeste põllukultuuride kasvu, vähendades energiatarbimist ja parandades saagikust.

2. Sensorite tehnoloogia ja IoT integratsioon – Laava Tech on tegelenud ka anduritehnoloogia ja asjade interneti (IoT) integreerimisega oma tootepakkumistesse. See integratsioon võimaldab põllumeestel kaugjuhtimisega jälgida ja juhtida oma põllukultuuride kasvukeskkondi, tehes andmepõhiseid otsuseid reaalajas teabe põhjal. Ettevõte on välja töötanud mitu tööstusliku kvaliteediga andurit, et jälgida keskkonnategureid, nagu temperatuur, niiskus ja CO2 tase.

3. Tarkvaraarendus – Laava Tech on investeerinud tarkvaraarendusse, et luua kasutajasõbralikke platvorme, mis võimaldavad põllumeestel lihtsalt hallata oma nutikaid valgustussüsteeme ja asjade interneti seadmeid.

Infrastruktuur ja seadmed

Sisekatsefarm – tegelike põllumajandustingimuste simuleerimiseks asutas Laava Tech sisemise katsefarmi, mis oli varustatud pottide, juhtmestiku, õhuniisutamise, niisutussüsteemide, CO2 generaatorite ja õhusoojenditega. Katsefarm andis väärtuslikke teadmisi ettevõtte toodete toimimisest erinevates keskkonnatingimustes, võimaldades tooteid pidevalt täiustada.

LAAVA TECH OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.