Rohkema info nägemiseks:

JÄRVA VALLAVALITSUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1835; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÄRVA VALLAVALITSUS kohta arvamuslugu!"

A. H. Tammsaare nimelise kirjanduspreemia pälvis Rein Raud

Järva valla A. H. Tammsaare-nimelise kirjanduspreemia laureaat on Rein Raud 2023. aastal ilmunud teosega “Katkurong”. “Katkurong” on romaan põhimõtetest ja reetmisest, armastusest ja vihkamisest, lõpmatusest ja surmast — eelkõige aga patoloogiast, mis võib oma võimusesse võtta nii üksikuid inimesi kui ka terveid ühiskondi. Võiduteos on kirja pandud Käsmus ning Rein Raua vanaisa on romaani peategelase The post A. H. Tammsaare nimelise kirjanduspreemia pälvis Rein Raud appeared first on Järva Vallaraamatukogu.

Loe algallikast jarvaraamat.ee

Dropdown

kõik artiklid

47. A. H. Tammsaare nimeline kirjanduspreemia

1.–10. detsembrini said inimesed üle kogu Eesti anda teada oma lemmikust 2023. aastal ilmunud Eesti autori teosest. Järva valla 47. A. H. Tammsaare nimelise kir
jarvaraamat.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.