Rohkema info nägemiseks:

KLAASIGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mobiilne klaasivahetus on autoklaasidega tegelev ettevõte, kes tuleb soovi korral Teie valitud sihtkohta ning vahetab ära Teie katkise klaasi!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui klaasimured Teie sõidukil koputavad uksele, on KLAASIGRUPP OÜ siin selleks, et need mured kiiresti ja professionaalselt lahendada. Oleme ettevõte, mis on spetsialiseerunud autoklaaside müügile, vahetusele ning kivitäkete parandusele, ning pakume unikaalset mobiilset klaasivahetuse teenust, mis toob meid otse Teie valitud sihtkohta, olgu selleks siis koduõu või remonditöökoda.

Meie eesmärk on selge ja lihtne - pakkuda Teile kiiret, mugavat ning kvaliteetset teenust. Teie sõiduki klaasivahetus ei tohiks olla tülikas ega aeganõudev protsess, ning meie pühendunud meeskond on siin selleks, et muuta see võimalikult sujuvaks ja stressivabaks kogemuseks.

Kui Teie autoklaas vajab vahetust või kivitäkke vajab parandust, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme varustatud kõige kaasaegsema tehnoloogiaga ja kasutame kvaliteetseid klaase, mis tagavad ohutuse ja vastupidavuse igas sõidusituatsioonis. Teie turvalisus on meie prioriteet.

Mis on siis see Mobiilne Klaasivahetus, millest räägime? See tähendab seda, et me tuleme otse Teie juurde, olenemata sellest, kus Te parasjagu asute. Kas see on Teie kodu, töökoha parkla või mõni muu asukoht, me jõuame kohale ja teeme vajalikud klaasivahetused või parandused kiirelt ja professionaalselt.

Lisaks sõidukitele teeme koostööd ka erinevate auto- ja veoautoremondi teenindustega ning rasketehnikaga tegelevate ettevõtetega. See tähendab, et meie teenused ulatuvad kaugemale kui lihtsalt sõiduautod, hõlmates ka suuremaid veokeid ja töömasinaid.

Kokkuvõtvalt, KLAASIGRUPP OÜ on Teie usaldusväärne partner autoklaaside müügis, vahetuses ja paranduses. Meie mobiilne teenus tagab, et Teie klaasimured saavad kiirelt ja hõlpsalt lahendatud, ilma et peaksite kulutama aega ja vaeva teeninduspunktis käimisele. Oleme siin selleks, et tagada Teie turvalisus ja mugavus teel olles.

Kui olete silmitsi klaasimuredega või vajate professionaalset klaasivahetust, siis ärge kõhelge meiega ühendust võtmast. Oleme valmis kuulama Teie vajadusi ja leidma parima lahenduse just Teie jaoks. Teie turvalisus ja rahulolu on meie jaoks esmatähtsad. KLAASIGRUPP OÜ on alati valmis Teid aitama!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

KLAASIGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Kiire, mugav ja professionaalne teenindus.

- Martin R.

Säästsin aega ja raha ning minu klaas näeb välja nagu uus!

- Anna K.

Suurepärane teenindus! Meeskond oli äärmiselt professionaalne ja sõbralik.

KLAASIGRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte Klaasigrupp OÜ on Eesti turul tuntud ja usaldusväärne nimi, mis on spetsialiseerunud erinevate sõidukite - alates sõiduautodest ja lõpetades rasketehnikaga - klaasivahetuse teenuste pakkumisele. Klaasigrupp OÜ on oma tegevuse jooksul kujundanud välja tugeva ja stabiilse positsiooni, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Klaasigrupp OÜ tegeleb mitte ainult klaasivahetuse teenuse pakkumisega, vaid ka klaaside impordi ja edasimüügiga. Ettevõte on pühendunud kvaliteetsete klaasitoodete pakkumisele, mis vastavad kõige rangematele ohutus- ja

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida mobiilne klaasivahetus?

Meie elu on kiire ja täis erinevaid kohustusi, mis nõuavad meie tähelepanu ja aega. Kuid mida teha siis, kui meie sõiduki klaas vajab hädasti vahetust või paran
ssb.ee
Meie elu on kiire ja täis erinevaid kohustusi, mis nõuavad meie tähelepanu ja aega. Kuid mida teha siis, kui meie sõiduki klaas vajab hädasti vahetust või parandust? Tavaliselt tähendab see ebamugavat sõitu teeninduspunkti ja ootamist, mis võib võtta mitu tundi. Õnneks on olemas lahendus, mis säästab teie väärtuslikku aega ja vaeva - KLAASIGRUPP OÜ mobiilne klaasivahetus. Kui te pole veel mobiilsest klaasivahetusest kuulnud, siis see teenus võib muuta teie elu oluliselt lihtsamaks. KLAASIGRUPP OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud autoklaaside müügile, vahetusele ja kivitäkete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.