Rohkema info nägemiseks:

KOTKAPESA PUHKEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sääniku talu ja Kotkapesa puhkemajad on suurepärane võimalus puhata keset Lõuna-Eesti loodust ning külastada siinseid kauneid paiku, lisaks leiab Kotkapesa Köögist suurepärase valiku kodumaist talutoodangut.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Kotkapesa Puhkekeskusesse, idüllilisse pelgupaika, mis asub Kavilda ürgoru serval, kus looduse sosinad kutsuvad teid lõõgastumise ja kultuurilise avastamise teekonnale. Kiviviske kaugusel sagivast linnamelust pakub meie puhkekeskus rahulikku varjupaika, olles 25km kaugusel Tartust ja 13km kaugusel Elvast, mis on tuntud oma järvede, loodusradade ja seiklusparkide poolest.

Kotkapesa Puhkekeskuses oleme uhked autentse Eesti maapiirkonna kogemuse säilitamise üle. Meie Sääniku talu puhkekeskus on traditsiooni ja külalislahkuse etalon, pakkudes majutusvõimalusi ja tegevusi, mis rahuldavad iga külastaja vajadusi. Olgu selleks perepuhkus, pulm, ettevõtte koolitus või lihtsalt vaikne nurk looduse nautimiseks, meie rajatised on loodud mugavuse ja naudingu pakkumiseks.

Meie Ugaraja puhkemaja ja ikooniline Kotkapesa puhkekeskus on meie krooni juveelid, pakkudes hubaseid ja hästi varustatud ruume puhkuseks ja kogunemisteks. Peoruumide rentimine on tehtud lihtsaks, meie äsja ehitatud külalistemaja suudab võõrustada 40 – 60 külalist, olles varustatud ekraani ja väliterrassiga nende eriliste sündmuste jaoks, mis nõuavad looduse suursugususe puudutust.

Kogege meie traditsioonilise suitsusauna soojust, mida hinnatakse nii kõrgelt, et see on kantud UNESCO inimkonna vaimse kultuuripärandi esindusnimekirja. Omaks võtke aeglaselt üles ehitatav kuumus ja peske oma mured minema nii, nagu meie esivanemad tegid, ilma modernse elu kiirustamiseta. Neile, kes eelistavad teist tüüpi kuumust, ootab meie soome saun, mille ülemisel korrusel on seitse hubast magamiskohta ja kõrval mullitav kuumaveevann.

Meie pühendumus talutoodangule ja Eesti lihatootmisele tagab, et teie söögikogemus Kotkapesa Puhkekeskuses pole mitte ainult maitsev, vaid toetab ka kohalikku põllumajandust ja jätkusuutlikkust. Võimalusega tellida hommikusöök, lõunasöök ja õhtusöök, viivad teie maitsemeeli kulinaarsele rännakule, mis on nii kohalik ja värske kui võimalik.

Aktiivsetele hingedele pakub meie puhkekeskus tugevat kiike, terviserada, grillmaja, palliplatsi ja laste mänguväljakut. 15 voodikohaga ja piisavalt ruumi 10-15 telgi jaoks, rahuldame nii siseruumide mugavust kui ka telkimise võlu tähtede all.

Liituge meiega puhkemajades, kus Eesti looduse ilu, kultuuripärandi rikkus ja kogukonna rõõm tulevad kokku, et luua unustamatuid mälestusi. Broneerige oma peatumine ja laske meie maa maagial värskendada teie vaimu.

Ugaraja puhkemajad saate broneerida siit!

Valiku Eestimaist talutoodangut leiate siit!

KOTKAPESA PUHKEKESKUS OÜ kontaktid

Miks pidada pulmad looduslikus keskkonnas?

Pulmad on elu üks erilisemaid sündmusi, mis märgib armastuse, pühendumise ja ühise tuleviku algust. Traditsiooniliselt on pulmad toimunud uhketes ballisaalides või kaunites lossides, kuid viimasel ajal on üha rohkem paaridel tekkinud huvi pidada pulmi maal - looduse süles, värskes õhus ja maalähedases keskkonnas. Miks valida pulmade pidamiseks just maaline asukoht, eriti puhkemajad? Selles artiklis vaatleme, miks just maal on muutumas üha populaarsemaks pulmapeo sihtkohaks. Üks suurimaid eeliseid maal pulmade pidamisel on looduse ilu ja rahu, mis loob romantilise ja lõõgastava atmosfääri.

Dropdown

kõik artiklid

Eesti saunarituaalide 101

Tere tulemast Kotkapesa Puhkekeskusesse, kus kohtuvad kaasaegne mugavus ja iidsete traditsioonide võlu! Meie kahes puhkemajas - SÄÄNIKU TALU PUHKEKESKUS ja KOTK
ssb.ee
Tere tulemast Kotkapesa Puhkekeskusesse, kus kohtuvad kaasaegne mugavus ja iidsete traditsioonide võlu! Meie kahes puhkemajas - SÄÄNIKU TALU PUHKEKESKUS ja KOTKAPESA PUHKEKESKUS - ootavad sind unustamatud hetked, kus saad nautida Eesti saunarituaale ning meie köögi imemaitsvaid Eestimaiseid lihatoodanguid. Kotkapesa Puhkekeskuses on sul võimalus kogeda kahte unikaalset sauna - Eesti saun ja Soome saun. Meie saunad on tõelised oaasid, kus saad lõõgastuda ja taastuda. Eesti saun pakub traditsioonilist leilirõõmu, samas kui Soome saun kutsub sind nautima karget, kuid lõõgastavat kogemust. Eesti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.