Rohkema info nägemiseks:

NORDIC FACE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 388; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORDIC FACE OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIC FACE OÜ hetkeolukord

Juba 388 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Nordic Face OÜ (endise nimega Nordic Talent Management OÜ) asutati 4. juulil 2017. aastal eesmärgiga pakkuda talendiotsingu teenuseid (casting) filmitootjatele. Agentuur vahendab professionaalseid modelle, elukutselisi näitlejaid, harrastusnäitlejaid ning statiste nii kodumaistele kui rahvusvahelistele audiovisuaalsetele projektidele.

Kui 2021. aasta müügitulu kahanes võrreldes 2020. aastaga 38%, siis 2022. aastal pöördus see tõusele kasvades möödunud aastaga võrreldes 76%. Majandusaasta kasum oli 1 100, mis võrreldes aasta varasema perioodiga oli väiksem enam kui 9 korda. 2022. aastal ettevõte põhivarasse investeeringuid ei teinud. Aasta lõpul oli Nordic Face OÜ bilansimaht 137 097 eurot.

Aruandeaastal teostati kakskümmend üks talendiotsingu projekti ja korraldati rohkem kui tuhat videosessiooni nii kodumaiste kui rahvusvaheliselt tuntud kaubamärkide reklaamfilmidesse talentide leidmiseks. 2022. aasta ühed suuremad ja tuntumad rahvusvahelised kaubamärgid kelle reklaamidesse telendiotsingu teenust osutati, olid LG, BMW ja Peek & Cloppenburg. Viimase reklaami jaoks teostati castingut üle kogu Euroopa ja Skandinaavia, et pakkuda kliendile suuremat ja kvaliteetsemat valikut modelle endale sobiva kandidaadi leidmiseks.

Lisaks reklaamidele oli üks huvitavamaid projekte eelmisel aastal talentide leidmine ülemaailmselt tuntud Ameerika tõsieluseriaali jaoks. See andis meile võimaluse huvitavaid Eesti inimesi ja kombeid maailmale tutvustada.

Ettevõtte sihiks on jätkata alustatud tegevusliinidega talendiotsingu teenuste osutamisel välisproduktsioonidele, laiendada rahvusvahelist ja kohalikku koostööpartnerite võrgustikku, kasvatada talendibaasi ning arendada edasi online talendiotsingu keskkonda. Plaanitavad andmebaasi lisaarendused automatiseerivad tööprotsesse võimaldades paremat andmetöötlust ja suurendavad ettevõtte tõhusust ja konkurentsivõimet.

Tulenevalt Venemaa agressioonist Ukrainas on endiselt välisproduktsioonide huvi ja/või võimalus Eestis filmida tagasihoidlik. Geopoliitiline olukord tekitab endiselt inimestes ja maailmamajanduses ebakindlust ning mitmete rahvusvaheliste projektide tootmine Eestis on tühistatud.

Kuna olukord on muutlik, ei pea juhatus võimalikuks anda kvantitatiivseid hinnanguid Ukraina sõja võimalike mõjude kohta järgmise perioodi finantsnäitajatele.

NORDIC FACE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.