Rohkema info nägemiseks:

APR EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie meeskond on ekspert välisfassaadtelliste, puhasvuuk seinte, Columbia õõnesplokkide, aedade ehituse, korstnate, vundamentide ja müüritööde valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie kogemus ja teadmised võimaldavad meil lahendada erinevaid väljakutseid ja leida optimaalseid lahendusi.

Meie ettevõte on suunanud oma fookuse ehitustöödele, pakkudes tipptasemel teenuseid erinevatele klientidele. Oleme pühendunud kvaliteedile, täpsusele ja innovatsioonile, et tagada meie klientide rahulolu igas projektis.

Meie kogemus: Meie meeskond omab rikkalikku kogemust mitmesuguste ehitusprojektidega. Oleme teostanud edukalt nii elu- kui ka ärihoonete ehitust, uuenduslikke renoveerimisprojekte ning erinevaid infrastruktuuritöid. Meie kogemused on kujundanud meid dünaamiliseks ja tõhusaks ettevõtteks ehitusvaldkonnas.

Meie teadmised: Oleme kursis ehitusvaldkonna uusimate arengutega ning rakendame alati parimaid tavasid oma projektides. Meie teadmised hõlmavad mitmesuguseid ehitusmaterjale, tehnoloogiaid ja jätkusuutlikke lahendusi, tagades nii projektide kõrge kvaliteedi ja keskkonnasõbralikkuse.

Mida me teeme: Meie põhitegevus hõlmab ehitustöid erinevates valdkondades. Olgu tegemist uusehitiste, renoveerimise või infrastruktuuriprojektidega, meie meeskond võtab iga väljakutse vastu professionaalse entusiasmiga. Meie eesmärk on mitte ainult täita klientide ootusi, vaid ületada neid.

Miks meie: Valides meid oma ehituspartneriks, saate kindluse, et teie projekt on usaldusväärsete ja kogenud spetsialistide kätes. Oleme pühendunud kliendi rahulolu saavutamisele, tagades samal ajal, et iga ehitusprotsess oleks sujuv, tõhus ja tulemuslik.

Oleme siin, et kujundada tulevikku läbi kvaliteetse ehitustöö. Töötame koos klientidega, et luua kestvaid ja funktsionaalseid lahendusi. Usaldage meid oma ehitusprojektidega – oleme valmis looma midagi erakordset koos teiega!

APR EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter K.

Apr Ehituse pakutud välisfassaadtellised on alati kvaliteetsed. Olen oma projektiga rahul.

- Kadri M.

Apr Ehituse OÜ-lt tellitud tellised on suurepärane lahendus, mis lisab ilu ja vastupidavust.

- Mari-Liis T.

Columbia õõnesplokkidest tehtud aed muutis meie kodu väga ilusaks ja hubaseks. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

APR EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

APR Ehitus OÜ on Eesti ehitusettevõte, mis asutati 3. jaanuaril 2018. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte keskendunud ehitustöödele, eriti müüriladumisele, mis on nende põhitegevus. APR Ehitus OÜ on tuntud oma kvaliteetse töö ja pühendumuse poolest, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu. Majandusaasta aruande periood on 01.01.2022-31.12.2022. See on aeg, mil ettevõte hindab oma finantsseisundit, tegevust ja tulemusi. See on oluline osa ettevõtte juhtimisest, mis aitab määrata tulevase strateegia.2021. aastal oli APR Ehitus OÜ müügitulu 210850 eurot. See on märkimisväärne

Dropdown

kõik artiklid

Kvaliteetsed korstnad - Sinu kodu turvalisuse tagatis

Kodu on koht, kus saame lõõgastuda ja end turvaliselt tunda. Üks oluline osa kodu turvalisusest on kvaliteetne korsten, mis tagab tõhusa suitsu- ja gaasieemaldu
ssb.ee
Kodu on koht, kus saame lõõgastuda ja end turvaliselt tunda. Üks oluline osa kodu turvalisusest on kvaliteetne korsten, mis tagab tõhusa suitsu- ja gaasieemalduse ning üldise mugavuse. Tutvustame sulle, kuidas meie ettevõte saab aidata sul tagada sinu kodu ohutus ja mugavus kvaliteetsete korstnaprojektidega. Professionaalsed Nõuanded: Meie meeskond koosneb kogenud korstnaprotseduuride eksperdidest, kes teavad, kuidas tagada korstnaprojekti vastavus kõikidele ohutusstandarditele ja eeskirjadele. Olgu tegemist uue korstna ehituse, renoveerimise või hooldusega - meie professionaalid pakuvad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.