Rohkema info nägemiseks:

WIIBUR GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme professionaalsete sanitaar- ja torutöödega, pakkudes ekspertlahendusi sanitaartehnika ja täppistorustiku valdkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast sanitaartehnika ja torustikulahenduste esirinnale. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: spetsialiseeruda kõrgekvaliteediliste sanitaar- ja torustikuteenuste pakkumisele erinevate haldus- ja taristuvajaduste jaoks. Me ei ole lihtsalt ettevõte; oleme professionaalide meeskond, kes on pühendunud tagama, et iga meie ette võetud projekt on meie oskusteabe ja detailidele pööratava tähelepanu tunnistus.

Alates keerukatest torustikuvõrgustikest, mis on iga hoone eluliin, kuni keerukate sanitaarsüsteemideni, mis tagavad tervise ja ohutuse, on meie töö kaasaegse elu lahutamatu osa. Mõistame meie teenuste kriitilist olemust, mistõttu suhtume igasse ülesandesse äärmise täpsuse ja hoolikusega. Meie pühendumus tehnilisele täiuslikkusele ei ole lihtsalt lubadus; see on vundament, millele me ehitame püsivaid suhteid oma klientidega.

Meie teenusteportfell hõlmab laia valikut võimekusi, mis on mõeldud vastama meie klientide mitmekesistele vajadustele. Olgu tegemist uue ehitusprojektiga, mis nõuab hoolikat planeerimist ja teostust, või olemasolevate süsteemide hoolduse ja uuendamisega, toome igasse ettevõtmisse sama pühendumuse ja asjatundlikkuse. 

Meie lahendused on kohandatud olema sama dünaamilised ja mitmekülgsed kui tööstusharud, mida me toetame. Innovatsioonile teravdatud pilguga ja kindla kvaliteedikohustusega oleme siin, et tagada teie projektide kvaliteetne lõpuleviimine.

Täname, et kaalute meid oma sanitaartehnika- ja torustikuvajaduste jaoks. Ootame võimalust demonstreerida oma asjatundlikkust ja aidata kaasa teie järgmise projekti edule!

Kontakt:

+372 5365 2510

WIIBUR GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Kiire ja asjatundlik torumees. Hindan nende töö täpsust.

- Tanel

Wiibur Grupp on usaldusväärne partner, alati kohal ja abivalmis.

- Aive

Kliendikeskne teenindus ja puhas töö. Soovitan!

WIIBUR GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte tegeleb sanitaarseadmete remondi ja hoolduse, veetorustiku paigalduse ja muude eriehitustöödega. 2022. aastal jätkasime koostööd ettevõtetega kellele hooldustöid oleme pakkunud läbi mitme aasta suurimad neist sTARTUp Hub OÜ Villeroy & Boch Gustavsberg Oy Eesti filiaal Osaühing Doordec OÜ ELEKTROSYSTEM Suurimate klientidega samas suurusjärgus on klientideks ka eraisikud, kes vajavad hooldust enda kodudes. Suurim investeering oli uue tööbussi soetamine, mis hõlbustab teenuse pakkumist. Ettevõttes töötas üks inimene. 2023. aastal jätkame koostööd seniste partneritega.

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalse torustiku tähtsus kaasaegses ehituses

Professionaalne torustik viitab torusüsteemide kujundamisele, paigaldamisele ja hooldusele, mida kasutatakse mitmesugustel eesmärkidel kaasaegses ehituses, seal
ssb.ee
Professionaalne torustik viitab torusüsteemide kujundamisele, paigaldamisele ja hooldusele, mida kasutatakse mitmesugustel eesmärkidel kaasaegses ehituses, sealhulgas veevarustus, jäätmete kõrvaldamine ja gaasijaotus. See on mis tahes hoone infrastruktuuri kriitiline komponent, mis nõuab täpsust, asjatundlikkust ja kinnipidamist rangest tööstusstandarditest. Torustikusüsteemid on iga hoone või taristuprojekti vereringesüsteem. Nad tagavad, et olulised teenused nagu puhas vesi, kanalisatsioon, küte ja gaas transporditakse hoonetesse ja sealt välja tõhusalt ja ohutult, mis on eluliselt tähtis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.