Rohkema info nägemiseks:

TARTU ÜLIKOOLI KLIINIKUM SA

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme Eesti ülikoolihaigla, mis pakub kõrgetasemelist ravi, tipptasemel õpet ja teadustööd, muutes patsientide elud tervemaks ja paremaks

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tartu Ülikooli Kliinikum on Eesti uhkus, kujutades endast mitte ainult meditsiiniasutust, vaid ka innovatsiooni ja tipptaseme sümbolit Eesti tervishoius. Kliinikum, olles Eesti ainus ülikoolihaigla, tõotab teha tervise vallas imesid läbi kõrgetasemelise ravi-, õppe- ja teadustöö.

Teekond tervenemiseni algab siin, kus oskuslikud käed ja tipptasemel tehnoloogia sulavad kokku, et tagada Sinu parim võimalik ravi. Uurime Sinu geneetilist pärandit, et pakkuda personaliseeritud lahendusi, mis on loodud just Sinu jaoks. Võitlus vähiga ei pea toimuma üksi. Meie ekspertide tiim seisab Sinu kõrval, andes Sulle kindlustunde ja lootuse. Hingamisteede tervis on võti heaolu juurde.

Meie spetsialistid aitavad Sul hoida oma kopsud tervena, et saaksid nautida täisväärtuslikku elu. Siin sünnivad uued teadmised ja uuendused meditsiinimaailmas. Oleme avatud Sinu küsimustele ja jagame uusimaid meditsiinialaseid teadmisi. Oleme teerajajad kliiniliste uuringute valdkonnas, pakkudes võimalust osaleda uudsetes uuringutes, mis võivad muuta tulevikku.

Tartu Ülikooli Kliinikum kutsub Sind astuma sammu parema tervise suunas. Meie pühendunud meeskond on siin, et toetada Sinu teekonnal tervenemisele. Hoolivus, uuendusmeelsus, pädevus ja usaldusväärsus on meie alustalad, mis teevad meist rohkem kui lihtsalt haigla.

Kui soovid avastada uut taset tervises, võta ühendust meiega juba täna! Koos leiame parima lahenduse Sinu tervise ja heaolu nimel. Tartu Ülikooli Kliinikum - Sinu Tervise Teejuht!

Tutvuge meie tegemistega juba täna!


VEEBILEHT

TARTU ÜLIKOOLI KLIINIKUM SA kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karl O.

Nende inimlikkus ja kannatlikkus on hindamatu ning ma olen äärmiselt rahul saadud raviteenusega.

- Mari R.

ende professionaalsus ja empaatiavõime tegid minu ravikogemuse võimalikult mugavaks ja rahustavaks.

- Tarmo V.

Soovitan Kliinikumi kõigile, kes vajavad kvaliteetset arstiabi.

Kliinikumis alustavad vastuvõttu insuldikoordinaatorid - Tartu Ülikooli Kliinikum

12. oktoobrist on Tartu Ülikooli Kliinikumis avatud insuldikoordinaatorite vastuvõtud, kuhu oodatakse nii insuldipatsiente kui ka patsientide lähedasi üle Eesti. Vastuvõtu eesmärk on pakkuda insuldikoordinaatori näol kontaktisikut, kelle poole saab pöörduda...

Dropdown

kõik artiklid

Pressiteade: Kliinikum piirab tänasest plaanilist ravitööd - Tartu Ülikooli Kliinikum

Täna, 11. oktoobril kogunenud Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse COVID-19 koosolekul otsustati, et nii COVID-19 patsientide kui ka teiste patsientide erakorrali
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.