Rohkema info nägemiseks:

TAFIRENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 153; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TAFIRENT OÜ kohta arvamuslugu!"

TAFIRENT OÜ hetkeolukord

Juba 153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinformatsioon

OÜ Tafirent on asutatud 6.juunil 2018.a. Osakapitali suurus 2500 eurot ja sissemakse on omaniku poolt teostatud. Osaühingul on üks omanik, kes on ka juhatuse liige.

Osaühingu põhitegevusalaks on tööjõu renditeenuste osutamine. Eelkõige pakutakse Ukrainast pärit tööjõudu hooaja töödeks või ka projektipõhisteks lühiajalisteks töödeks. Renditakse nii lihttöötajaid kui ka oskustöölisi, nii mehi kui ka naisi. Ettevõte teostab vajalikud registreeringud ja täidab muud nõuded välismaalaste Eestis elamise ja töötamise kohta.

Renditöö on tänapäeva töösuhte vorm, mida kasutatakse järjest enam nii Euroopas kui ka mujal maailmas.

Aruandeaasta tegevus

Aruandeaastal kasutati renditööjõu teenuse osutamiseks Ukrainast pärit välismaalasi, sealhulgas oli neist 18 erinevat isikut.

Kokku olid tööjõukulud 187,2 tuhat eurot. Võõrtöölistele makstakse Eesti keskmist palka. Müügitulu teeniti kokku 259,5 tuhat eurot, millest tõõjõurendi teenuste tulu moodustab 92%. Põhivaradesse investeeriti kokku 2,1 tuhat eurot.

Majandustegevuse tulemusena teeniti kasumit 31,3 tuhat eurot.

Aruandeperioodil sõlmiti viieks aastaks sõiduauto rendileping. Leping lõpeb 2027. aastal.

Aruandeaasta tegevustele avaldas olulist mõju riikidevahelised liikumispiirangud seoses COVID-19 viirusega ja Ukrainas alanud sõda.

Kavandatavad tegevused

Ettevõtte eesmärgiks on koostööpartnerite nõudmiste ja soovide täitmine parimal viisil ning töötajate erialaste oskuste efektiivseim rakendamine. Renditööjõu kasutamine annab ettevõtetele võimaluse kiiresti palgata lisatööjõudu juhul, kui see vajalikuks osutub, vähendab värbamis-, tööjõu- ja tootmiskulusid ning maandab riske ja kohustusi, mis kaasnevad inimeste töölevõtmisega. Ettevõtte jätkab tööjõurenditeenuse osutamise tegevusalal ja järgnevaks aastaks pakutav renditööjõud on piisavas mahus lepingutega kaetud.

TAFIRENT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.