Rohkema info nägemiseks:

AGATARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1025; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta AGATARK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus mugavus, turvalisus ja modernsus sulanduvad sujuvalt teie eluruumi. Meie missioon on revolutsioneerida teie kodukogemust meie eelseadistatud nutikate kodusüsteemidega, sealhulgas tipptasemel elektrikilpidega, mis lubavad suurendada teie mugavust ja turvalisust. Meie innovatsiooni südames on uskumus, et nutikas elamine peaks olema vaevatu ja kõigile kättesaadav.

Kujutage ette kodu, mis tervitab teid ukse avamisega, kui lähened, desarmeerib turvasüsteemi ja valgustab teie sissepääsu, kõike seda ilma sõrme tõstmata. See on reaalsus meie arenenud elektrilise lukustuse ja valvamise lahendustega. Ja kui lahkute, tagab ühe nupuvajutusega, et teie kodu on turvaline, tuled on kustutatud ja energiatarbimine on minimeeritud. Meie süsteemid on loodud kohanduma teie elustiiliga, pakkudes kütte- ja ventilatsioonijuhtimist, mis hoiab ideaalset keskkonda samal ajal energiakasutust optimeerides.

Meie nutika kodu haldussüsteem on operatsiooni aju, mida on lihtne juhtida nutitelefoni rakenduse kaudu. Kohandatud sobima igasse elukohta, korteritest eramajadeni, meie süsteemid on saadaval erinevates konfiguratsioonides, et rahuldada teie konkreetseid vajadusi. Oleme uhked, et pakume toodet, mis mitte ainult ei lihtsusta teie elu, vaid aitab kaasa ka tervislikumale elukeskkonnale.

Meie uuendusliku tehnoloogiaga ei pea te enam muretsema kaotatud võtmete või volitamata juurdepääsu pärast. Meie nutikad lukud annavad sissepääsu pereliikmetele, külalistele või teenusepakkujatele isegi siis, kui te pole kodus, kõike kontrollitakse meie intuitiivse rakenduse kaudu. Ja elektrikatkestuse korral võite kindel olla, et teie kodu püsib turvaline ja funktsionaalne, tänu meie usaldusväärsetele varusüsteemidele.

Omaks võtke Nutikas elamine, lihtsustatud! meie tipptasemel lahendustega. Liituge meiega, seades uue standardi tänastele ja homsetele kodudele. Kogege võrreldamatut mugavust ja meelerahu, mis kaasneb nutika kodu revolutsiooniga liitumisega.

Isikupärastatud pakkumise saamiseks või lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas meie süsteemid võivad teie kodu muuta, palun kirjeldage oma vajadusi ja võtke meiega ühendust. Teeme teie kodust mitte lihtsalt elamise koha, vaid nutika ruumi, kus õitseb.

Kontakt

AGATARK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna S.

Nutikas elamine pole kunagi varem olnud nii lihtne. Suured tänud!

- Kadri L.

Fantastiline tehnoloogia! Muudab kodu elamiseks märksa meeldivamaks.

- Priit K.

Olen äärmiselt rahul - mugavus ja turvalisus käeulatuses!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Nutisüsteemid - AGATARK OÜ

Nutikad küttejuhtimisseadmed on koduse temperatuuri juhtimise järgmise põlvkonna lahendused, mis võimaldavad majaomanikel kütteseadete kaugjuhtimist nutitelefonide, tahvelarvutite või arvutite kaudu. Need süsteemid pakuvad reaalajas tagasisidet energiakasutuse kohta ja võimaldavad kodukütte üle täpsemat kontrolli, mis viib suurema energiatõhususe ja kulude kokkuhoiuni. Energiatõhusus ei tähenda ainult energiakulude vähendamist; see on ka meie süsinikujalajälje minimeerimine ja jätkusuutlikuma tuleviku poole panustamine. Kuna kütmine moodustab olulise osa kodumajapidamise energiatarbimisest,

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.