Rohkema info nägemiseks:

REACTICON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
REACTION OÜ pakub laia valikut ehitus- ja inseneriteenuseid, hõlmates projekteerimist, vundamentide rajamist, erinevate ehitusmaterjalide kasutamist ning tulevikku suunatud konstruktsioonide loomist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu loomine on unistus, mille täitumisele aitab kaasa professionaalne ehitustiim. Kui otsid usaldusväärset partnerit ehitusvaldkonnas, siis REACTION OÜ on sinu parim valik. Oleme pühendunud pakkuma kõrgetasemelist ehitustehnilist projekteerimist ja konsultatsiooni, mis hõlmab korterelamuid, eramuid, vundamente ning mitmesuguseid inseneritöid.

Meie meeskond koosneb kogenud ehitusinseneridest ja projekteerijatest, kes on aastate jooksul omandanud laialdase teadmise ning oskused erinevates ehitusvaldkondades. Oleme valmis jagama oma teadmisi ja kogemusi, et tagada projekti sujuv ja tõhus elluviimine.

Iga klient ja iga projekt on meie jaoks unikaalne. Alustame igat projekti põhjaliku konsultatsiooniga, et mõista teie vajadusi, soove ja eesmärke. Seejärel loome kohandatud lahendused, mis tagavad parima tulemuse.

Ehitustehnilise projekteerimise ja konsultatsiooni kvaliteet on meie prioriteet number üks. Järgime rangelt kõrgemaid ohutusstandardeid ja ehitusnorme, tagades projekti vastavuse kehtivatele seadustele ning standarditele.

Kui soovid kvaliteetset ehitustehnilist projekteerimist ja konsultatsiooni, siis võta kindlasti ühendust REACTION OÜ-ga. Oleme siin, et aidata teie ehitusprojektil saavutada parim tulemus. Koos leiame sobivad lahendused vastavalt teie vajadustele ja eesmärkidele. Ärge jätke oma ehitusunelma juhuse hooleks - usaldage see meie kogenud ja professionaalsele meeskonnale.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

REACTICON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Nende insenerid on tõelised eksperdid. Soovitan soojalt!

- Andres T.

Ehitusprojekt sujus suurepäraselt. Väga rahul teenusega!

- Jaan P.

Kvaliteet, täpsus, usaldusväärsus - REACTION OÜ teeb imesid.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

REACTICON OÜ tegevusaruanne 2022

REACTICON OÜ on ettevõte, mis asutati 29. novembril 2018. Selle majandustegevus algas mõned nädalad hiljem, 10. detsembril 2018. Ettevõtte põhitegevusalaks on ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine (EMTAK 71121). See tähendab, et nad on spetsialiseerunud erineva suurusega eluhoonete kandekonstruktsioonide projekteerimisele, kasutades selleks kaasaegseid BIM projekteerimistarkvarasid ja -tehnoloogiaid. BIM ehk ehitusinformatsiooni modelleerimine on innovaatiline lähenemine ehitusprojektidele, mis võimaldab luua digitaalseid esitusi hoonete ja infrastruktuuri füüsilistest ja

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusmaterjalide sümfoonia REACTION OÜ-ga

Ehitusmaailmas on inseneritööd kui keeruline ja kunstiline sümfoonia, kus erinevad materjalid ühendavad jõud, et luua vastupidavaid ja silmapaistvaid ehitisi. S
ssb.ee
Ehitusmaailmas on inseneritööd kui keeruline ja kunstiline sümfoonia, kus erinevad materjalid ühendavad jõud, et luua vastupidavaid ja silmapaistvaid ehitisi. Selles artiklis süveneme inseneritööde maailma, käsitledes, kuidas REACTION OÜ mängib erinevate materjalidega nagu kivi, raud, betoon ja teras, et kujundada tulevikule mõeldud konstruktsioone, mis peavad vastu aja ja elementide mõjudele. Inseneritööde puhul on üks olulisemaid eesmärke tagada ehitiste tugevus ja vastupidavus. See saavutatakse läbi hoolika materjalivaliku ja nende nutika kombinatsiooni. REACTION OÜ insenerid omavad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.