Rohkema info nägemiseks:

PULMAKLEIT PRUUDISALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
PULMAKLEIT PRUUDISALONG OÜ tegeleb pulmakleitide ja aksessuaaride müügi ning pakub personaalset nõustamist, et muuta pulmapäevad eriliseks ja unustamatuteks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pulmapäev on üks erilisemaid sündmusi elus ning pruudikleit mängib sel päeval keskset rolli. Meie Pruudisalong on loodud selleks, et muuta sinu pulmapäev veelgi erilisemaks ja unustamatuks. Oleme pühendunud pakkuma kõige unikaalsemaid pulmakleite ja aksessuaare, mis rõhutavad sinu isikupära ja ilu, olenemata vanusest, suurusest või maitsest.

Pruudikleit on pulmapäeva sümbol ning meie salongis leidub neid igale maitsele ja stiilile. Meie valikusse kuuluvad romantilised, boheemlaslikud, klassikalised ja kaasaegsed kleidid, mis vastavad kõige nõudlikumate pruutide unistustele. Iga kleit on hoolikalt valitud, et pakkuda ainulaadseid võimalusi meie klientidele.

Lisaks pulmakleitidele pakume ka suurepärast valikut aksessuaare, sealhulgas loore, kõrvarõngaid ja teisi detaile, mis täiendavad sinu pulmavälimust ning loovad sulle unikaalse ja särava ilme.

Meie Pruudisalong ei ole lihtsalt koht, kus kleite müüakse. See on koht, kus unistused saavad teoks. Me usume, et iga pruut on eriline, ja meie eesmärk on aidata sul leida täpselt see kleit, mis sobib sinu isikupäraga. Meie professionaalne meeskond on siin, et sind juhendada ja toetada, olgu sinu eelistused millised tahes. Teeme kõik endast oleneva, et sinu kleidiproov oleks pidulik sündmus, mis jääb sulle meelde terveks eluks.

Kui oled valmis oma pulmapäeva veelgi erilisemaks muutma ja otsid unikaalset pruudikleiti ning aksessuaare, siis oled õiges kohas. Pruudisalongis on kõik loodud sinu mugavuse ja rõõmu nimel, et saaksid leida täpselt selle, mida oled otsinud.

Ootame sind külla meie salongi, et alustada pulmakleidi otsinguid. Võta julgelt ühendust, broneeri aeg ja laseme sinu unistustel lennata. Oleme siin, et teha sinu pulmapäev veelgi erilisemaks ja unustamatumaks!

Broneeri aeg juba täna!

KONTAKT

PULMAKLEIT PRUUDISALONG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi H.

Pruudisalongis tundsin end erilisena. Leidsin kleidi, mis sobis just minu isikupäraga. Aitäh!

- Kertu M.

Nende professionaalne teenindus ja suurepärane valik aksessuaare tegid minu pulmapäeva eriliseks. Kiidan!

- Lisette S.

Minu unistuste kleidi leidmine oli võrratu kogemus Pruudisalongis. Nad mõistsid täpselt, mida ma otsisin. Soovtan soojalt!

PULMAKLEIT PRUUDISALONG OÜ tegevusaruanne 2022

Pulmakleit Pruudisalong OÜ, mis asutati 08.01.2019 aastal, on kiiresti kasvanud ja arenenud ettevõtteks, mis on pühendunud uute ja kord kasutatud pulmakleitide ning aksessuaaride müügile. Aastal 2022, Pulmakleit Pruudisalong OÜ tegeles aktiivselt pulmakleitide ja aksessuaaride müügiga, pakkudes klientidele laia valikut tooteid, mis vastavad erinevatele maitsetele ja eelistustele. Ettevõtte majandusnäitajad on olnud muljetavaldavad. 2022. aastal moodustas Pulmakleit Pruudisalong OÜ müügitulu 54 644 eurot, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid mõned aastad.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida täiuslik pulmakleit?

Pulmapäev on elu üks erilisemaid ja oodatumaid hetki. See päev tähistab armastuse ja pühendumise avalikku tõotust ning sellel päeval peaks iga pruut end tundma
ssb.ee
Pulmapäev on elu üks erilisemaid ja oodatumaid hetki. See päev tähistab armastuse ja pühendumise avalikku tõotust ning sellel päeval peaks iga pruut end tundma tõeliselt erilisena. Üks peamisi elemente, mis aitavad seda erilisust rõhutada, on pulmakleit. See on kleit, mis mitte ainult ei täienda sinu ilu, vaid peegeldab ka sinu isikupära ja stiili. Selles artiklis uurime, kuidas Pruudisalong suudab muuta pulmakleidi otsimise sinu jaoks lihtsaks ja meeldejäävaks kogemuseks. Pruudisalongis astudes sisened sa pruudikleitide imelisse maailma, mis on täis lõputuid võimalusi ja unikaalseid stiile.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.