Rohkema info nägemiseks:

RED MOON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 527; jälgijaid - 0. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta RED MOON OÜ kohta arvamuslugu!"

RED MOON OÜ hetkeolukord

Juba 527 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid teenuseid. Ettevõtte kõikides asjaajamistes on põhiväärtusteks kiirus, korrektsus, ausus ning täpsus.

Ettevõte tegeleb bändiruumi ja muusikaalase tehnika rendiga. Pakutakse transporditeenust.

2021. aastal oli Red Moon OÜ käive 10197 eur ning kahjum 926 eur. Planeeritud aastakäivet ei saavutud vajalikus mahus kuna tegemist on alustava ettevõttega. Palju aega kulus klientide- ja stabiilse turu leidmisele.

Aruandeaastal investeeringud põhivaradesse puudusid.

2022.a. arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud, samuti ei ole neid ette nähtud 2023. aastal.

Majandusaastaks 2023 planeeritakse käibe kasvu 20...35%. Puhaskasumi plaani aastaks 2023 mõjutavad oluliselt muusikatööstuse käibe vähenemine ja üldine majanduse vaikseis.

2022. aasta lõpu seisuga ettevõttel töötajaid ei olnud, keskmine töötajate arv 2022.a. taandatuna täistööajale oli 0. Töötajate tasud kokku olid 2022.a. 289 eur. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest aruandeaastal töötasu ei makstud. Juhatuse liikmetele pole nende tagasikutsumisel või ametist lahkumisel tasu ning soodustusi ette nähtud.

RED MOON OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.