Rohkema info nägemiseks:

EMK EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid ehitus- ja remonditeenuseid, keskendudes peamiselt üldehitusele, plaatimistöödele ning vannitubade renoveerimisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie ehitus- ja remondiunelmad muutuvad reaalsuseks. EMK EHITUS OÜ-s ei ole me lihtsalt ehitajad; oleme unistuste loojad ja reaalsuse kujundajad. Kirgliku täiuslikkuse ja pühendumusega tipptasemele pakume laiaulatuslikku teenuste valikut, mis hõlmab kõiki ehituse ja remondi aspekte. Olgu selleks õrn kunst nagu plaatimistööd, keerukas protsess nagu vannitoa remont või vastupidav väljakutse nagu katusepaigaldus, meie oskuslik meeskond on valmis kõigega toime tulema.

Meie ekspertiis ei lõpe siin. Toome teie ruumi looduse soojust erakordsete puitvoodrilaua töödega ja tagame, et teie kinnisvara viimistlus oleks veatu meie sisustusviimistluse teenustega. Neile, kes soovivad laieneda, on meie väiksemate raamide paigaldus täiuslik lahendus lisaruumi lisamiseks täpsuse ja hoolitsusega.

EMK EHITUS OÜ-s mõistame, et maja renoveerimine või kommertsehitise ehitamine on rohkem kui lihtsalt projekt; see on teekond ruumi loomise poole, mis peegeldab teie püüdlusi. Seetõttu oleme pühendunud üldistele ehitus- ja remonditöödele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad teie ootusi. Meie missiooniks on muuta teie ideed käegakatsutavaks reaalsuseks, tagades, et iga teie kinnisvara nurk resoneeriks teie isikliku või professionaalse eetosega.

Liituge meiega sellel muutuste teekonnal, kus iga nael, plaat ja pintslitõmme on samm lähemale ruumile, millest olete alati unistanud. Sest EMK EHITUS OÜ-s me ei ehita lihtsalt struktuure, me Loome Unistusi, Ehitame Reaalsusi!

Kontakt

+372 5616 1491

EMK EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit

Täpne ja professionaalne teenus. Tulemused ületasid ootusi.

- Mari

Lihtne suhtlus, tähtaegadest kinnipidamine.

- Jaanika

Suurepärane meeskond, kes mõistab klientide vajadusi. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas mõjutavad jätkusuutlikud ehituspraktikad äriehituse tulevikku?

Äriehituse maastik on läbimas olulist muutust, mida veavad edasi tehnoloogia areng, ühiskondlike väärtuste muutused ja jätkusuutlikkuse vajadus. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis on valmis tööstust ümber kujundama. EMK EHITUS OÜ on nende muutuste eesliinil, tagades, et meie kliendid on hästi informeeritud ja valmis eesootavaks. 1. Jätkusuutlikud ehituspraktikad Keskkonnakaitse vastutuse suurendamisega on ehitustööstus omaks võtnud rohelisi materjale ja tehnoloogiaid. Nende hulka kuuluvad taaskasutatud materjalide, jätkusuutliku puidu ja madala emissiooniga toodete

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida õigeid plaate oma vannituppa?

Vannituba on üks olulisemaid ruume meie kodus, kus algab ja lõpeb meie päev. Seetõttu on oluline, et see oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka visuaalselt
ssb.ee
Vannituba on üks olulisemaid ruume meie kodus, kus algab ja lõpeb meie päev. Seetõttu on oluline, et see oleks mitte ainult funktsionaalne, vaid ka visuaalselt meeldiv. Üks oluline otsus, mida vannitoa kujundamisel teha, on õigete plaatide valik. Plaadid määravad suuresti ruumi stiili, tunde ja isegi hoolduse lihtsuse. Siin on mõned olulised kaalutlused, mida arvesse võtta, kui valite plaatide oma vannitoa jaoks. 1. Stiil ja Disain: Esimene asi, mida kaaluda, on vannitoa üldine stiil ja disain. Kas soovite kaasaegset minimalismi või klassikalist elegantsi? Plaatide valik määrab suures osas

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.