Rohkema info nägemiseks:

TEMPARU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekesist voodite, madratsite, patjade ja voodipesutarvikute valikut, millest igaüks on valmistatud luksuslikest materjalidest, et tagada püsiv kvaliteet ja mugavus. Meie valikus on motoriseeritud voodid, Tempur madratsid, orgaanilised valikud ja erinevad unega seotud tooted, mis on mõeldud iga eelistuse ja eelarve rahuldamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TEMPUR OÜ usub, et hea ööuni on tervisliku eluviisi nurgakivi. Meie missiooniks on muuta teie magamiskogemust, pakkudes mugavuse ja rahu pelgupaika meie esmaklassilise une tootevaliku kaudu. Alates hetkest, mil heidate pikali, kuni ärkamise sekundini, tagame, et iga hetk on põimitud luksuse ja stiiliga, mida te väärivate.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava pühendumusega: pakkuda mitmekesist valikut voodeid, madratseid, patju ja vooditarvikuid, igaüks hoolikalt valmistatud kõige luksuslikumatest materjalidest. Mõistame, et uni on isiklik, ja seetõttu on meie valik loodud vastama igale eelistusele ja eelarvele, ilma et see kvaliteedis või mugavuses järeleandmisi teeks.

Meie mootorvoodid määratlevad mugavuse ja käepärasuse uuesti, võimaldades teil magamisasendit muuta vaid nupuvajutusega. Tempur madratsid on meie kvaliteedipühendumuse tunnistajaks, pakkudes võrdlematut tuge ja mugavust. Neile, kes eelistavad looduslikumat varianti, pakuvad meie orgaanilised madratsid ja vooditarvikud puhtat ja keskkonnasõbralikku alternatiivi.

Meie padjad on kohandatud vastama individuaalsetele vajadustele, alates ergonoomilistest disainidest, mis toetavad teie kaela ja selgroogu, kuni traditsiooniliste stiilideni, neile, kes armastavad klassikalist tunnetust. Ja et kogemust täiendada, mähivad meie luksuslikud vooditarvikud – siidistest lehtedest kuni kohevate tekkideni – teid soojuse ja pehmuse kookonisse.

Omaks võtke TEMPUR OÜ filosoofia 'Unista luksuslikult, ärka stiilselt' ja uurige meie laialdast kataloogi. Avastage täiuslik voodi, mis mitte ainult ei täienda teie ruumi, vaid tõstab ka teie une kvaliteeti. TEMPUR OÜ-ga ei osta te lihtsalt voodit; te investeerite terve elu puhkavatesse öödesse ja energilistesse hommikutesse. Kogege Hea Une Valemit – head une valem – ja laske meil juhatada teid teie parima une juurde.

Liituge meiega sellel teekonnal unemaale, kus iga uni on luksuslik põgenemine. Tere tulemast TEMPUR OÜ-sse, kus teie mugavus on meie käsitöö ja teie stiil on meie allkiri.

TEMPARU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TEMPARU OÜ tegevusaruanne 2022

Temparu OÜ alustas majandustegevust 2019 aasta oktoobris ja aruandeaasta 2022 põhitegevuseks on USA ettevõtte TEMPUR toodete maale toomine ja edasimüük vastavas kaupluses. Temparu OÜ on avanud esinduskaupluse T1Mall of Tallinn kaubanduskeskuses, Tallinnas. Lisaks tegeleb Temparu OÜ ka Decoflux voodite ja voodipesu distributsiooniga Eestis. Põhilised koostööpartnerid Eestis olid aruandeperioodil erinevad eraisikud ja füsioterapeudid üle Eesti. Bilansiväliseid varasid ja kohustusi osaühingul ei ole. 2022. aastal on plaanis: - müügitulu suurendamine uue kliendibaasi laiendamise ja uute Tempur

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks luksuslik voodipesu on investeeringut väärt

Kui on juttu kosutavast ööunest, võib teie voodipesu kvaliteet mängida suurt rolli. Luksuslik voodipesu ei ole ainult stiili ja peenuse märk; see on investeerin
ssb.ee
Kui on juttu kosutavast ööunest, võib teie voodipesu kvaliteet mängida suurt rolli. Luksuslik voodipesu ei ole ainult stiili ja peenuse märk; see on investeering teie tervisesse, mugavusse ja heaolusse. TEMPARU OÜ mõistab une tähtsust ja seda, kuidas luksuslik voodipesu võib muuta seda elu olulist osa. Luksusliku voodipesu viis tugisammast Luksuslik voodipesu on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, pakkudes mugavustaset, mis on võrreldamatu. Kõrged niidiloendused, ületamatu kanga kvaliteet ja esmaklassiliste kiudude, nagu Egiptuse puuvill või siid, kasutamine aitavad kaasa

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.