Rohkema info nägemiseks:

KOTKAPESA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme sõidukite ja paatide valgustuslahenduste pakkumisega, tagades nähtavuse ja ohutuse nii maal kui ka merel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alusta selguse ja kindlustunde teekonda koos KOTKAPESA OÜ-ga, sinu usaldusväärse sõidukite ja paatide valgustuslahenduste pakkujaga. Meie pühendumus tipptasemele paistab läbi igast tootest, alates meie suure jõudlusega esitulede teravast kiirest kuni usaldusväärse helenduseni meie numbrituledes. Mõistame nähtavuse ja ohutuse tähtsust, olgu sa siis maanteel või avaral merel navigeerimas.

Meie lai valik sõidukite varuosi tagab, et oled igaks olukorraks valmis, pakkudes töötulesid, mis peavad vastu kõige raskemates tingimustes ja paaditulesid, mis juhatavad sind läbi kõige pimedamate vetete. Meie näidikud ja suunatuled on loodud täpsuse ja lihtsuse jaoks, pakkudes selgeid signaale iga sinu teekonna pöörde jaoks.

KOTKAPESA OÜ-s me ei müü lihtsalt tooteid; me pakume usaldusväärsuse majakat oma paadimootorite müügi ja paigaldustarvikutega, tagades, et iga reis on sama sujuv kui see on ere. Meie pühendumus sinu rahulolule peegeldub meie konkurentsivõimelises hinnastamises, pakkudes allahindlusi, mis muudavad meie tipptasemel tooted veelgi kättesaadavamaks.

Avasta erinevust, mida kvaliteetne valgustus võib teha. Uuri meie tootevalikut, kus innovatsioon kohtub funktsionaalsusega, ja kasuta ära meie käimasolevaid kampaaniaid, et varustada oma sõiduk või alus turu parimaga. KOTKAPESA OÜ-ga valgusta oma järgmise seikluse teed.

Liitu meie rahulolevate klientide hulkadega ja näe, miks meie valgustuslahendused on nõudlike autojuhtide ja meresõitjate valik. Osta kohe ja valgusta oma edu teekond.

Kontakt

KOTKAPESA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Olen äärmiselt rahul Kotkapesa valgustuslahendustega. Nende kvaliteet ja usaldusväärsus on tõeliselt muljetavaldavad.

- Martin T.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed tooted! Kotkapesa on tõeline professionaalide valik.

- Liisa K.

Kotkapesa pakub tõesti parimat nähtavust ja ohutust oma valgustuslahendustega. Soovitan soojalt!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida oma sõidukile õiged esituled?

Esitulede valimisel oma sõidukile on oluline mõista erinevaid saadaolevaid tüüpe. Kolm peamist tüüpi on halogeen-, LED- ja HID (kõrge intensiivsusega laeng) esituled. Halogeenesituled on kõige levinumad ja kuluefektiivsemad, kuid neil on lühem eluiga ja need on vähem energiatõhusad. LED-esituled pakuvad pikemat eluiga ja paremat energiatõhusust, samas kui HID-esituled pakuvad intensiivset heledust ja laiemat värvide valikut. Võtmetähtsusega jõudlusnäitajad, mida kaaluda, hõlmavad heledust (mõõdetuna luumenites), värvitemperatuuri (mõõdetuna Kelvinites) ja valgusvihu mustrit. Heledus mõjutab

Dropdown

kõik artiklid

Mis on meretulede roll ja tähtsus öisel merel?

Öine purjetamine esitab unikaalseid väljakutseid ja riske. Nähtavuse vähenemine, kauguste hindamise raskused ja suurenenud tähelepanelikkuse vajadus on vaid mõn
ssb.ee
Öine purjetamine esitab unikaalseid väljakutseid ja riske. Nähtavuse vähenemine, kauguste hindamise raskused ja suurenenud tähelepanelikkuse vajadus on vaid mõned takistused, millega purjetajad peavad silmitsi seisma, kui päike loojub. Nõuetekohane valgustus muutub mitte ainult mugavuse küsimuseks, vaid kriitiliseks komponendiks ohutusel vees. Tõhus meretulede kasutamine tagab, et laevad on teistele meresõitjatele nähtavad, aitab navigeerimisel ja võimaldab meeskonnaliikmetel ohutult ülesandeid täita. See on hädavajalik varustuse osa, mis võimaldab purjetajatel varakult ohte tuvastada, oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.