Rohkema info nägemiseks:

MEMBERSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1153; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MEMBERSE OÜ kohta arvamuslugu!"

MEMBERSE OÜ hetkeolukord

Juba 1153 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Members OÜ on asutatud 7. veebruaril 2020 aastal. Osakapital koosneb 38 osast koguväärtusega 365 722 eurot.

Juhatus on üheliikmeline.

Juhatuse liikmetele tasu ei makstud.

Peamised finantssuhtarvud 2022 aastal:

Müügitulu 21 989€

Puhaskasum (-kahjum) -855 975€

Puhasrentaablus -3 892,74

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,76

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Puhasrentaablus (%)= puhaskasum/müügitulu*100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades)= käibevara/lühiajalised kohustused

Osanike otsusega 15.06.2022 otsustati katta eelmiste perioodide kahjum 1 964 316€ ülekursi arvelt.

Memberse OÜ majandusaasta netovara ei vasta seaduses toodud nõudele, mis on vähem kui pool seadusega lubatud minimaalne osakapitali suurus (365 722€). Kavandatud on 2022/2023 aastal äpi arendustega jõuad müügitulu kasvule, mis tagab omakapitali netovara nõude.

Hea Memberse’i investor ja partner!

Mis on Memberse? 8 miljardist inimesest enam kui pooled kasutavad sotsiaalmeediaplatvorme. Neist omakorda 200 miljonit inimest peab ennast sisuloojaks, mis tähendab seda, et nad soovivad sisu loomisega teenida tulu. Sotsiaalmeediaplatvormid on edukad raha teenimises, kuid iseendale, mitte sisuloojatele. See on probleem, mida Memberse lahendab.

Memberse’i platvormil saavad sisuloojad luua oma kogukonna, mis toetab neid otse läbi igakuiste maksete (subscription, membership), toetuste (donation) ja/või tasuliste üks-ühele suhtluste. Vastu saavad sisuloojad pakkuda eksklussiivset sisu - Memberse platvorm toetab erinevaid formaate: video, audio, podcast, pilt, tekst ning üks-ühele tekstipõhine suhtlus (DM).

Memberse on suunatud globaalsele turule, mis on viimasel ajal kasvanud kaks korda aastas. Sihime eeskätt USA ja Brasiilia turge ning sisuloojaid, kes kasutavad muuhulgas video-formaati. Meie klient võib olla huvitatud ka ainult tasulise DM-i kasutamisest.

Memberse’i kasutamise eest ei pea kliendid eraldi tasu maksma, küll aga teenib Memberse platvormi käibe pealt vahendustasu.

Arendustegevus 2022. aastal jätkus platvormi arendustegevus. Paralleelselt oleme paaril korral proovinud, kas platvorm on tehniliselt kasutamiseks juba piisavalt hea. 2022. aasta alguses oli ühel USA päritoluga sisuloojal meie platvormil üle 3 tuhande maksva fänni. Kuid siiski hindasime kevadel, et platvorm pole skaleerimiseks piisavalt tugev, mistõttu oli mõistlik keskenduda jätkuvalt arendamisele.

Aasta jooksul arendasime välja sisuliselt uued mobiilirakendused (iOS, Android) ja veebirakenduse, muutsime täielikult makselahendust, parandasime mitmeid funktsioone (nt suurte failide üleslaadimine) ning rebrändisime platvormi (uus nimi, logo ja kujundus).

USA tütarfirma 14. juulil 2022. aastal asutas Memberse OÜ tütarfirma USAs - Memberse, Inc. (Delaware corporation). Järgneva majandusaasta jooksul planeerib Memberse äritegevuse suures ulatuses üle viia tütarfirma alla.

Nö USA-sse kolimisel on mitu põhjust. Näiteks see annab võimaluse kasutada vajalikke teenuseid, mida Euroopa ettevõttena Memberse kasutada ei saaks. Lisaks oleme lähemal oma sihtturgudele ning paremas positsioonis loomaks suhteid USA-põhiste partneritega.

Tiim ja kapital

Memberse’i arendab rahvusvaheline tiim, mis paikneb Tais, Indias, Eestis, Inglismaal ja Brasiilias. Pandeemiaaegse idufirmana on Memberse remote töökorraldusega, st ilma kontorit omamata.

Majandusaasta jooksul finantseerisid Memberse’i (arendus)tegevust kaks suurimat osanikku läbi oma valdusfirmade.

MEMBERSE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.