Rohkema info nägemiseks:

CONTROL LAB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aitame toitlustusasutusi, omavalitsusi, haldusettevõtteid ning toiduainete käitlejaid või korteriühistuid vajaliku kahjuritõrje korraldamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kahjuritõrje ja desinfitseerimine on oluline osa meie igapäevasest elust, olgu selleks siis kodu, toitlustusasutus või äriettevõte. Kontrollimatu kahjuriprobleem võib tuua kaasa mitmeid ebameeldivaid tagajärgi, kuid õnneks on olemas spetsialistid, kes suudavad neid väljakutseid tõhusalt lahendada. Control Lab OÜ on Eesti juhtiv kahjuritõrje ja desinfitseerimise ettevõte, mis pakub kõrgekvaliteedilisi teenuseid. 

Eesti erinevates piirkondades võivad esineda erinevad kahjuriprobleemid, olgu need siis rotid, närilised või putukad. Control Lab omab laialdasi teadmisi ja kogemusi erinevat tüüpi kahjurite tõrjel. Meie spetsialistid on koolitatud ja sertifitseeritud, et pakkuda kohandatud lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele.

Control Lab peab oluliseks kaasaegsete tehnoloogiate ja keskkonnasäästlike meetodite kasutamist kahjuritõrjes. Meie Smart Pest Control süsteem võimaldab meil kahjureid tõhusalt jälgida ja reageerida nende esinemisele kiiresti. Kasutame tõhusaid tooteid ja vahendeid, mis on ohutud inimestele ja keskkonnale, tagades samas kahjuritest vabanemise ja ruumide desinfitseerimise.

Kliendikeskne teenindus on Control Lab jaoks esmatähtis. Reageerime kiiresti teie väljakutsetele ja pakume tasuta konsultatsiooni, ilma et selle eest arveid esitataks. Kõik meie teenused hõlmavad garantiid või garantiitingimusi ning dokumenteeritud hooldusi, tagades teenuse läbipaistvuse ja usaldusväärsuse.

Control Lab on usaldusväärne ja professionaalne partner kahjuritõrje ja desinfitseerimise valdkonnas. Meie kogenud ja koolitatud spetsialistid pakuvad mitmekülgseid teenuseid, mis on kohandatud teie vajadustele, ning kasutavad kaasaegseid tehnoloogiaid ja keskkonnasäästlikke meetodeid. Teie turvalisus ja keskkonna kaitse on meie prioriteet, ning me seisame alati valmis teid aitama.

Kui vajate professionaalset kahjuritõrje ja desinfitseerimise teenust, võtke meiega ühendust.

kontakt

CONTROL LAB OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin M.

Control Lab lahendas meie sipelgate probleemi kiiresti ja professionaalselt. Suurepärane teenindus!

- Katrin T.

Nende keskkonnasäästlik lähenemine teeb nad eriliseks. Herilaste tõrje oli super!

- Priit V.

Nende desinfitseerimisteenus on uskumatult tõhus. Meie büroo on nüüd puhas ja turvaline!

Lutikate levik on aeglustumas.

Lutikate levik, paljunemine ja nende arvukus näib Eestis tagasi langevat 2020 aasta tasemele.  Sellel ajal tegi Control Lab OÜ 120 lutikate tõrjetööd aastas. 2022 aastal tõusis väljakutsete arv 15% jagu, ulatudes 138 - 140 külastuseni aastas. 2024 aasta tõotab tulla selles suhtes rahulikum. Põhjusteks on tõenäoliselt kohene sihipärane reageerimine majutusasutuste koristusjuhtide poolt. Mida kiiremini sellises olukorras tegutseda, seda kiirem ja kindlasti ka kvaliteetsem saab olema tõrjetööde oodatud tulemus.  Voodilutikas (Cimex lectularius) on verelutiklaste sugukonda kuuluv putukaliik. See

Dropdown

kõik artiklid

Control Lab OÜ alustas 2023a. I kvartalis koostööd Šveitsi Birchmeier Sprühtechnik AG ettevõttega

 Kontrol Lab OÜ ja Birchmeier Sprühtechnik AG alustasid 2023. aasta esimeses kvartalis koostööd Eesti turul, eesmärgiga pakkuda B2B valdkonnas veelgi paremaid k
ssb.ee
 Kontrol Lab OÜ ja Birchmeier Sprühtechnik AG alustasid 2023. aasta esimeses kvartalis koostööd Eesti turul, eesmärgiga pakkuda B2B valdkonnas veelgi paremaid kahjuritõrjeteenuseid.  Saame teatada, et Kontrol Lab OÜ on alustanud vastastikust koostööd maineka Šveitsi ettevõtte Birchmeier Sprühtechnik AG-ga, et tuua Eesti turule veelgi kvaliteetsemad kahjutõrjeteenused B2B valdkonnas. Alates 2023. aasta esimesest kvartalist pakume oma klientidele parimat kvaliteeti ja usaldusväärseid lahendusi kahjurite tõrjeks.  Kontrol Lab OÜ ja Birchmeier Sprühtechnik AG ühendavad oma teadmised, kogemused

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.