Rohkema info nägemiseks:

MARJA EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 122; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MARJA EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

MARJA EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Hälis Karron (11.01.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

Marja ehitus OÜ on 100% Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 9.aprillil 2020.aastal, ühe osaniku poolt. Ettevõtte põhitegevus on hoonete siseviimistlustööde tegemine, tegevusalade klassifikaatori järgi kood 43331-põranda ja seinakatete paigaldus. Ettevõte teostas aruandeperioodil ka suusamajakeste ehitustöid Rootsis, Vemdaleni suusakuurortis. Ehitustööd Rootsis jätkuvad järgmisel aruandeperioodil.

Ettevõtte majandusaasta lõpeb 30. novembril.

Ülevaade majandustegevusest 2022. majandusaasta lõppes ettevõttel kasumiga 22308 eurot.

Ettevõttes töötas keskmiselt 2 töötajat, neist 1 töölepingu alusel ja 1 tööettevõttelepingu alusel. Palgakulu koos sotsiaalmaksudega oli 29682 eurot. Juhatus on ühe liikmeline. Juhatusele makstud tasu 2022. a. ei ole.

Investeeringud 2020.majandusaastal investeeringuid põhivarasse ei tehtud. Osteti küll erinevaid tööriistu, kuid nende maksumus on alla 1000 euro ja seega loetakse neid väheväärtuslikuks põhivaraks ning peetakse arvestust bilansiväliselt.

2021. majandusaastal tehti ettemaksed kaubiku eest 13000 eurot. Kaubik registreeriti ettevõttele 2022. a. jaanuaris ja võeti põhivarana arvele.

Eeldatavad arengusuunad 2023. majandusaastal soovib ettevõte jätkata samal suunal.

MARJA EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.