Rohkema info nägemiseks:

ANTARM INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
ANTARM INVEST OÜ tegeleb Oaassauna nime all kvaliteetsete saunade, kümblustünnide ja aiaehitiste lahenduste loomise, müügi ja rendiga, tuues luksusliku lõõgastus otse teie koju.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite viisi, kuidas muuta oma aed või koduõu tõeliseks paradiisiks, on Antarm Invest OÜ teie usaldusväärne partner. Selle Eestis asuva ettevõtte asutamine 2020. aastal oli pühendatud ideele pakkuda klientidele kõige paremat võimalikku lõõgastuslahendust, mis ühendaks endas uudse saunakogemuse ja lõõgastava kümblustünniga.

Antarm Invest OÜ seab kõrgeid standardeid ehitusele ja kasutab ainult parimaid materjale. Nende kümblustünnid ja saunad valmivad kvaliteetsest kuusepuidust, tagades nende vastupidavuse ja esteetilise ilu. Lisaks on saunade sisetöödel kasutatud A-kvaliteediga termohaaba, mis aitab säilitada optimaalse temperatuuri ja loob lõõgastava atmosfääri.

Antarm Invest OÜ jätab viimistluse osas mulje, mis kestab. Saksa kvaliteediga Remmers tooted on valitud, et tagada tünnide ja saunade pindade vastupidavus sine, hallituse, mädaniku, putukate ja UV-kiirguse suhtes. Need materjalid on hingavad ja aitavad reguleerida niiskust, mis tagab aastatepikkuse muretu kasutamise.

Kõik Antarm Invest OÜ tooted valmivad käsitööna, mis tähendab, et iga detail on hoole ja armastusega valmistatud. See annab teile kindluse, et teie kümblustünn või saun on ainulaadne ning vastab kõrgeimatele kvaliteedi- ja disainistandarditele.

Kas soovite korraldada meeldejäävat peresündmust või romantilist õhtut kahele? Antarm Invest OÜ kümblustünnid mahutavad kuni 8 inimest ja pakuvad ideaalset võimalust jagada lõõgastust oma lähedastega. Nendes kümblustünnides veedetud ajast saavad suurepärased mälestused ja lõbusad hetked.

Antarm Invest OÜ ei paku ainult kümblustünni ja saunade ehitust, vaid pakub ka erinevaid lisasid, et muuta teie lõõgastuselamus veelgi nauditavamaks. Kasvuhooned, aiapaviljonid ja muud lisad on saadaval, et täiustada teie koduõue ja muuta see täielikuks oaasiks.

Kui olete valmis muutma oma koduõue lõõgastavaks paradiisiks või soovite rohkem teavet Antarm Invest OÜ toodete ja teenuste kohta, võtke julgelt ühendust. Nende sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis aitama teil leida parim lahendus teie vajadustele.

Antarm Invest OÜ on teie usaldusväärne partner, kes on pühendunud teie unistuste koduõue loomisele. Võtke täna ühendust ja koos leiame parima lahenduse, mis toob lõõgastuse ja luksuse otse teie koju. Olgu see romantiline õhtu kahele või suurejooneline pereüritus, Antarm Invest OÜ teeb selle teoks.

Tutvuge meie tootevalikuga!

E-POOD

ANTARM INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kai K.

Tõeline kvaliteet ja professionaalsus saunade ehituses. Soovitan!

- Heidi P.

Suurepärane kümblustünni kogemus! Soojus ja mugavus ühes.

- Jaan T.

Kümblustünn on meie õue pärl, kõik külalised kiidavad.

ANTARM INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, mille tegevusalaks on kümblustünnide ja teisaldatavate saunade tootmine ning arendamine, on pühendunud oma toodete kvaliteedi ja disaini pidevale parandamisele. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat võimalikku kogemust, pakkudes neile kvaliteetseid ja innovaatilisi tooteid, mis on loodud nende vajaduste ja soovide rahuldamiseks. Meie ettevõte on alati olnud huvitatud uute disainide väljamõtlemisest ja arendamisest. Meie disainimeeskond on pidevalt töös, et luua uusi ja huvitavaid disaine, mis mitte ainult ei rahulda meie klientide vajadusi, vaid ka üllatavad neid oma

Dropdown

kõik artiklid

Kasvuhooned ja aiapaviljonid: tee oma õuest roheline paradiis

Teie koduõu on roheline lõuend, mis ootab avastamist ja täiustamist. Kas otsite viisi, kuidas muuta oma õu veelgi kaunimaks, funktsionaalsemaks ja lähemale lood
ssb.ee
Teie koduõu on roheline lõuend, mis ootab avastamist ja täiustamist. Kas otsite viisi, kuidas muuta oma õu veelgi kaunimaks, funktsionaalsemaks ja lähemale loodusele? Antarm Invest OÜ pakub teile mitmekülgseid lahendusi, mille hulka kuuluvad kasvuhooned ja aiapaviljonid. Lugege edasi ja avastage, kuidas need lisad võivad muuta teie koduõue roheliseks paradiisiks. Kasvuhooned on roheliseid pöidla omavate inimeste unistus. Need struktuurid võimaldavad teil kasvatada köögivilju, ürte ja lilli aastaringselt, sõltumata ilmastikutingimustest. Antarm Invest OÜ kasvuhooned on valmistatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.