Rohkema info nägemiseks:

EFRAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud professionaalsele välispindade puhastamisele ja hooldamisele, pakkudes kõrgtasemel teenuseid, nagu tänavakivide kuumavee survepesu, fassaadi puhastus ja muud kvaliteetsed puhastusteenused kodudele ja ärihoonetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodu on koht, kus peaksime end alati mugavalt ja turvaliselt tundma. See hõlmab ka meie kodu välispindu, mis tihti kannatavad ilmastiku karmide tingimuste all. Just siin astume meie, EFRAN OÜ, mängu. Oleme välispindade puhastuse eksperdid, kes vastutavad Sinu hoone välispindade puhtuse ja kestvuse eest.

Meie Teenused:

  • Välispindade Kuumavee Survepesu: Tegeleme mitmesuguste välispindade puhastustöödega, sealhulgas tänavakivide, terrasside, rõdude, katuste ja fassaadide kuumavee survepesuga. See mitte ainult ei säilita nende välimust, vaid tagab ka nende pikaajalise kestvuse.

  • Tänavakivide Liivatamine: Pakume tänavakivide kuumavee survepesu koos liivatamisega, et tagada puhas ja libisemiskindel pind.

  • Terrasside ja Rõdude Hooldamine: Teostame terrasside ja rõdude pesu ning kantime peale uue õli või värvi, et need näeksid alati välja nagu uued.

  • Katuse Pesemine: Katused vajavad erilist hoolt. Pakume katuste kuumavee survepesu, et eemaldada sammal, vetikad, tolm, sool ja muu mustus, mis võivad nende pinda kahjustada.

  • Fassaadi ja Betoonpindade Puhastamine: Teostame betoonpindade kuumavee survepesu, kasutades õigeid puhastusvahendeid, et säilitada nende värskus ja ilu.

  • Veerennide Puhastamine: Vihmaveerennid on olulised vihmavee äravooluks. Puhastame neid spetsiaalse imuriga, tagades nende tõrgeteta toimimise.

  • Akende Pesemine: Pakume akende sise- ja välispindade pesemist erinevate meetoditega, tagades selged ja säravad aknad igas ilmas.

  • Lumekoristus Katuselt: Lumekoristus katuselt on oluline talvise ohutuse tagamiseks. Eemaldame lume ja ohtlikud jääpurikad kiiresti ja tõhusalt.

  • Ehitusalpinism: Meie meeskond on kogenud ehitusalpinistid, kes teostavad remondi, värvimise ja inspekteerimise töid kõrgetel kõrgustel.

Krundi välispindade puhastus on hädavajalik osa üldisest hooldusest. Regulaarne puhastamine mitte ainult ei säilita kodu esinduslikkust, vaid kaitseb seda ka kahjustuste eest. Mustus, tolm ja libedaks muutunud pinnad võivad muuta välispinnad ohtlikuks. Korrapärane puhastamine tagab ohutuma keskkonna ning aitab vältida libisemist ja kukkumist.

Parima kvaliteedi ja tulemuse saavutamiseks teeme koostööd usaldusväärsete partneritega, sealhulgas Puhastusimport, Stokker, Kaarsilla Kinnisvara, Murumehed ja Matkasport.

Kui otsid professionaalset ja usaldusväärset välispindade puhastusteenust, siis võta meiega ühendust juba täna. EFRAN OÜ meeskond on siin, et hoida Sinu kodu välispinnad puhtad, ilusad ja ohutud. Võtame endale kohustuse säilitada Sinu kodu välimust ja väärtust ning teha seda parima kvaliteediga.

Võtke meiega ühendust!

KONTAKT

EFRAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Age

Väga kiirelt ja tõesti hästi sooritatud töö. Poleks eales uskunud, et saan enda vanad tänavakivid sedavõrd läikima! Kindlasti soovitan ka teistele.

- Tanel

Efran OÜ võttis töö kindlameelselt ette ja juba paari päeva pärast oli paadisild nagu uus. Säästsin tänu neile kopsaga summa raha.

- Siim

Teen Efran OÜ-ga juba kolmandat aastat koostööd ning siiani pole kordagi pidanud pettuma. Töö saab alati õigeaegselt tehtud ja ootamatuid üllatusi ei esine. Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas välispindade phastus Su kodu väärtust tõstab?

Sinu kodu peegeldab Sinu stiili, maitset ja ennekõike hoolt, mida oled oma elupaiga vastu tundnud. Kodu välisilme on esimene asi, mida nii naabrid kui ka külalised näevad ning sellel on suur mõju Sinu kinnisvara turuväärtusele. Siin pole mitte ainult küsimus esteetikast, vaid ka investeeringust. Uuringud on kinnitanud, et hooldatud ja puhtad välispinnad mitte ainult ei tee Sinu kodu ilusamaks, vaid tõstavad ka selle turuväärtust. Seega, kuidas saavutada see ihaldusväärne välisilme ja suurendada oma kodu väärtust? Väline mulje võib tunduda pealiskaudne, kuid sellel on sügavam tähendus.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on välispindade puhastus talvel eriti oluline?

Talv saabudes toob endaga kaasa mitmeid võludega kaetud maastikke, kuid see karm aastaaeg võib olla koduomanikele tõeline väljakutse. Lumi katmas kõnniteid, jää
ssb.ee
Talv saabudes toob endaga kaasa mitmeid võludega kaetud maastikke, kuid see karm aastaaeg võib olla koduomanikele tõeline väljakutse. Lumi katmas kõnniteid, jää rippumas puudel ja temperatuurid, mis vajuvad miinuskraadidesse, panevad meid kõiki soovima hubast ja turvalist pelgupaika oma kodus. Kuidas aga saavutada see turvalisus, eriti kui välispinnad on jää ja mustusega kaetud? Õigeaegne lumekoristus katuselt ja korrapärane veerennide puhastamine on esimesed sammud turvalise kodukeskkonna tagamisel talvisel ajal. Lume õigeaegne eemaldamine hoiab ära katuste koormuse, mis võib põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.