Rohkema info nägemiseks:

SIGMEST EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume mitmekülgsetele ehitusteenustele, hõlmates kogu protsessi pinnasetöödest kuni keerukate viimistlustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SIGMEST EHITUS OÜ-s usume, et iga unistuse aluseks on pühendumus, täpsus ja asjatundlikkus. Meie missioon on lihtne: pakkuda tipptasemel katuse, betooni ja üldisi ehitusteenuseid, mis muudavad teie visioonid käegakatsutavaks reaalsuseks. Kirglikkusega meisterlikkuse vastu ja pühendumusega tipptasemele oleme saanud usaldusväärseks partneriks struktuuride loomisel, mis peavad vastu ajaproovile.

Esialgsest projektikuvandist kuni viimaste lihvideni on meie oskuslike professionaalide meeskond pühendunud sujuva ehituskogemuse pakkumisele. Olgu selleks siis alustööde tegemine asjatundliku mullatööga, vastupidavate vundamentide valamine täpse betoonitööga või teie ruumi ohutuse ja vastupidavuse tagamine kvaliteetse katusega, käsitseme iga projekti suurima hoole ja tähelepanuga detailidele.

Meie teenused ulatuvad kaugemale põhitõdedest. Oleme spetsialiseerunud viimistlustöödele, mis lisavad teie projektile täiusliku viimistluse, fassaaditöödele, mis hõlmavad teie arhitektuurilise visiooni olemust, ja kõikehõlmavatele põrandatöödele, mis loovad teie interjööri võlu. SIGMEST EHITUS OÜ-s ei ehita me lihtsalt struktuure; me loome keskkondi, mis rikastavad elustiile ja soodustavad kasvu.

Avastage oma projekti potentsiaal SIGMEST EHITUS OÜ-ga, kus teie ehitusvajadused rahuldatakse täpsuse, kvaliteedi ja tipptaseme puudutusega. Võtke meiega ühendust juba täna, et hakata looma oma unistuste projekti!

SIGMEST EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres

Väga professionaalne teenindus ja täpne töö.

- Kadi

Ülimalt sõbralik meeskond ja suurepärane viimistlustöö.

- Mart

Põrandatööd olid suurepärased, täpsed ja kiired.

SIGMEST EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Sigmest Ehitus OÜ asutati 2021 aasta novembris. Sigmest Ehitus OÜ põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. 2022 aastal oli Sigmest Ehitus OÜ müügitulu 131 102 eurot. Teenust ostutati Soomes. Majandusaasta tulemiks oli kasum 12 306 eurot. Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 4 töötajat. 2022 aastal oli tööjõukulu ettevõttes 46 829 eurot. Juhatuses on üks liige. Aruandeaastal ei tehtud uurimis- ja arendustegevusega seotud kulutusi.

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad katuse ehituse tulevikku

Katuseehituse tööstus läbib olulist muutust, mida veavad edasi tehnoloogia areng, tarbijate eelistuste muutused ja jätkusuutlikumate ehituspraktikate vajadus. J
ssb.ee
Katuseehituse tööstus läbib olulist muutust, mida veavad edasi tehnoloogia areng, tarbijate eelistuste muutused ja jätkusuutlikumate ehituspraktikate vajadus. Juhtiva ehitusteenuse pakkujana on SIGMEST EHITUS OÜ nende muutuste eesotsas, tagades, et meie kliendid on varustatud kõige uuemate ja tõhusamate katuse lahendustega. 1. Keskkonnasõbralikud ja jätkusuutlikud materjalid Keskkonnaalased mured lükkavad katuseehituse tööstust jätkusuutlikumate lahenduste suunas. Rohelised katused, mis on kaetud taimestikuga, vähendavad mitte ainult linnade kuumasaare efekti, vaid parandavad ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.