Rohkema info nägemiseks:

WENTURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 781; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta WENTURE OÜ kohta arvamuslugu!"

WENTURE OÜ hetkeolukord

Juba 781 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Wenture OÜ loodi eesmärgil pakkuda ehitus- ja tööstussektorile insenertehnilisi IT arendusi. Nendeks on nt BIM põhised online toote konfiguraatorid ja insenertehnilised müügitarkvarad, PIM (Product Information Management) süsteemide loomine ja arendamine. Laiem eesmärk on aidata ehitussektorit digitaal lahendustega, luues nüüd- ja kohe vastavalt kliendi soovile vajaminevaid tarkvaralisi lahendusi.

2021. aastal tehti müügitööd, ehitati kliendiportfelli ja ehitati üles wenture.io koduleht, mille kallal töö jätkub ka järgmisel perioodil.

2022. aastal suurendatakse kliendiportfelli, värvatakse uusi inimesi, sh müügiinsener. Samuti on eesmärk olla esindatud või külastada erinevaid rahvusvahelisi messe, nt Hannoveri tööstusmess Saksamaal.

2023. aastal käiakse välis seminaridel ja rahvusvahelistel messidel, nt BAU 2023 Münchenis. Eesmärgiks on suurendada erasektori kliendiportfelli ning osaleda aktiivselt huvipakkuvatel riigihangetel. Samuti jätkub tugev meeskonna kasv ja värbamis tegevused. Värvatakse juurde tarkvaraarendajad, projektijuhte, analüütikuid. Panustatakse aktiivselt BIM, PIM, VR, AR ja mängumootorite (Unity, Unreal Engine) arendusressursi kasvatamisse. Suur rõhk on enda tarkvaraliste toodete arendamisel ja nende turule toomine, nt Briden.io, Valgesilt Veebipõhine

Tootekonfiguraator ja BIM andmestuskeskkond.

WENTURE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.