Rohkema info nägemiseks:

TRUCKSPOT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tundke end mugavalt iga sõiduga - laske meil hoolitseda oma auto rehvide ja kliimaseadme eest!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tänapäeva kiiresti arenevas transpordi- ja logistikasektoris on üks ettevõte, mille nimi on saanud sünonüümiks kvaliteedile ja usaldusväärsusele. Oma aastatepikkuse kogemuse ja pühendumusega rasketehnika valdkonnas oleme ehitanud enda maine kui eksperdid, kes mõistavad oma klientide vajadusi sügavuti.

Kuigi tehnoloogia ja tööstus muutuvad pidevalt, jääb üks asi muutumatuks - meie pühendumus kvaliteedile. Meie kogenud meeskond tagab, et iga töö, olgu see suur või väike, viiakse lõpule suurima täpsuse ja professionaalsusega. Me mõistame, et meie klientide masinapark on nende äri südameks, ja meie eesmärk on tagada nende seadmete sujuv ja efektiivne toimimine.

Ettevõttena oleme alati püüdnud ületada pelgalt remondi ja hoolduse pakkumist. Meie visiooniks on olla partneriks neile, kes otsivad lahendusi, mitte ainult teenust. Kombinatsioonis innovatsiooni, keskkonnasõbralikkuse ning meie meeskonna pideva arengu ja õppimisega, on meie ettevõte positsioneerunud end kui tõelist liidrit oma alal.

Lõpetuseks, kui otsite partnerit, kes mõistab rasketehnika maailma keerukust ja toob lauale aastatepikkuse kogemuse, on meie ettevõte teie jaoks õige valik. Koos saame luua tugeva ja jätkusuutliku tuleviku.


võtke ühendust

TRUCKSPOT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadri K.

Suve alguses hooldatud ja täidetud kliima, töötab endiselt veatult. Soovitan

- Priit P.

Hea valik erimõõdus veoaauto rehve. Lisaks leiavad ka võiamluse tellida erimudeleid.

- Mari M.

Kiire rehvivahetusteenus. Meeldiv meeskond.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Miks konditsioneer külma õhku ei puhu?

Pole kahtlustki, et palaval suvepäeval on autojuhi üks parimaid sõpru kliimaseade. Paraku aga ei pruugi sinu sõiduki kliimaseade peale pikka külma talve enam täie tervise juures olla – seadme sisse lülitades tuleb ventilatsiooniavadest külma õhu asemel hoopiski soe. Mis võib põhjuseks olla?  Kuhu külmaaine küll kaob? Kliimaseadmete puhul on kõige levinum robleem madal külmaaine tase süsteemis. Kuigi tegu on põhimõtteliselt kinnise süsteemiga, esineb ka seal loomulikke kadusid. Keskmiselt väheneb külmaaine tase aastaga 10–15 protsenti ning peamiselt just talvel, kui tihendid on rabedad ja

Dropdown

kõik artiklid

Mida teha, et vältida autorehvide ebaühtlast kulumist?

Autorehvide ebaühtlase kulumise vältimiseks on vaja järgida mõningaid lihtsaid soovitusi:      
 
 Hoidke õiget rõhku: Rehvide õige rõhk on oluline, et tagada
ssb.ee
Autorehvide ebaühtlase kulumise vältimiseks on vaja järgida mõningaid lihtsaid soovitusi:     Hoidke õiget rõhku: Rehvide õige rõhk on oluline, et tagada autorehvide ühtlane kulumine. Liiga madal rõhk võib põhjustada rehvide ülekuumenemist ja ebaühtlast kulumist, samas kui liiga kõrge rõhk võib põhjustada rehvide kiire kulumise. Jälgige sõidustiili: Järsk ja kiire sõitmine võib põhjustada rehvide ebaühtlast kulumist ja suurendada nende kulumiskiirust. Proovige sõita sujuvalt ja vältige järske pidurdamisi ja kiirendamisi. Võrdsustage koormus: Püüdke jagada sõiduki kaal ühtlaselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.