Rohkema info nägemiseks:

ANNAME JÕUDU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 285; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ANNAME JÕUDU OÜ kohta arvamuslugu!"

ANNAME JÕUDU OÜ hetkeolukord

Juba 285 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Anname Jõudu OÜ põhitegevusalaks on toitlustamine.

Ettevõtte peamiseks tegevuseks on kohvikus Rein, aadressil Laulupeo 1, Tallinn, asuva kohvik Rein pidamine ja võileibade-salatite tootmine majast välja.

Kohvik Rein avas oma uksed külastajatele 2021 novembris ning selle lühikese ajaga meid ülesse leidnud nii ümberkaudsed kontoritöötajad kui ka kohalikud elanikud.

Kohvik tegutseb 5 päeval nädalas, pakkudes nii hommikusööke kui ka lõunat.

Samuti tegutseb kohvikuruumides väike tootmine, valmistame võileibasid ja salateid majast välja.

Kohvikus korraldatakse sünnipäevapidusid, firmaüritusi ja muid väikeseid üritusi. Lisaks tehakse ka väiksemaid cateringe vastava tellimuse alusel.

Kohvik Rein tegutseb aastaringselt, suveperioodil on avatud ka väike väliterrass.

Kohviku pidamisel on eesmärgiks kasutada tervislikku ja kvaliteetset toorainet, pakkuda kvaliteetset teenindust, rikastada

Tallinna toitlustusasutuste maastikku eriti lõuna ajal.

Eeltoodust tulenevalt on ettevõte oma poolel tegutsemisaastal pidanud oluliseks panustada töötajate koolitamisse, seadmete uuendamisse, kohvik reklaamimisse kui ka müügistrateegiate loomisse.

ANNAME JÕUDU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.