Rohkema info nägemiseks:

INGRAD KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kinnisvara müügi, üürimise ja nõustamisega Tallinna ja Harjumaa piirkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Astu teekonnale, kus iga samm viib sind lähemale unistuste kodu uksele. INGRAD KINNISVARA OÜ usub, et ideaalse kodu või investeeringu leidmine peaks olema sujuv, läbipaistev ja rõõmustav kogemus. Meie missiooniks on juhatada sind kinnisvaramaailma keerukuses läbi lihtsuse ja asjatundlikkuse.

Kui soovid osta, müüa või üürida kinnisvara Tallinna ja Harjumaa elavates piirkondades, on meie põhjalikud kinnisvarateenused loodud selleks, et rahuldada kõiki sinu vajadusi. Meie portfellis on lai valik kinnisvara, alates hubastest korteritest kuni luksuslike majadeni, tagades, et sinu otsing ideaalse ruumi järele lõppeb siin.

Meie pühendunud professionaalide meeskond on pühendunud isikupärastatud teenuse pakkumisele, mis ulatub kaugemale tehingust. Mõistame, et iga kliendi teekond on ainulaadne ja oleme siin, et sind igal sammul toetada. Turu pulsil olles pakume teadmisi ja võimalusi, mis on kooskõlas sinu püüdluste ja elustiiliga.

Kui navigeerid läbi meie hoolikalt valitud kuulutuste, märkad, et iga kinnisvara räägib võimaluste ja potentsiaali loo. Kesklinna saginast kuni Pirita rahulike maastikeni asuvad meie kinnisvarad strateegiliselt, pakkudes sulle Tallinna ja selle ümbruse parimat. Ja meie konkurentsivõimelise hinnastamisega on sinu unistuste kodu käeulatuses.

Meie klientide tunnistused räägivad palju meie pühendumusest tipptasemele. Oleme uhked oma võime üle ühendada inimesi paikadega, luues usaldusel ja rahulolul põhinevaid pikaajalisi suhteid. Kui valite INGRAD KINNISVARA OÜ, ei omanda sa lihtsalt kinnisvara; alustad uut peatükki oma elus.

Lase meie loosungil Sinu teekond koju algab siit! olla majakas, mis juhatab sind järgmise sihtkoha poole. Avasta erinevus INGRAD KINNISVARA OÜ abil ja lase meil aidata sul leida koht, kuhu tõeliselt kuulud.

Et heita pilk oma tulevikku, uuri meie kuulutusi juba täna ja astu esimene samm uue alguse suunas. Tere tulemast koju.

Kontakt

INGRAD KINNISVARA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane teenindus, leidsime unistuste kodu kiiresti!

- Jaan P.

Ingrad Kinnisvara muutis kinnisvaraostu lihtsaks ja nauditavaks protsessiks.

- Kati E.

Professionaalne meeskond, kes võttis aega mõista meie vajadusi.

Millised on peamised sammud ostuprotsessi läbimisel kodu ostmisel?

Tallinn, Eesti pealinn, pakub dünaamilist kinnisvaraturgu, mis vastab erinevate eelistuste ja eelarvetega inimeste vajadustele. Esimest korda kodu ostvatele inimestele on selle turu nüansside mõistmine ülioluline. Linn uhkeldab ajaloolise võlu ja kaasaegsete arendustega, pakkudes ainulaadset tausta teie koduostu teekonnale. Oma finantside mõistmine Enne kinnisvarapakkumistesse sukeldumist on oluline selge ülevaade oma finantsolukorrast. Määrake, kui palju saate kodu peale kulutada, vaadates üle oma sissetuleku, säästud ja praegused kulutused. See aitab teil seada realistliku eelarve ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on Harju maakonna strateegilised eelised investeeringute seisukohast?

Harju maakond, Eesti põhjapoolseim maakond, on piirkond, mis uhkeldab ainulaadse loodusliku ilu, ajalooliste vaatamisväärsuste ja õitsva majandusega. Olles Eest
ssb.ee
Harju maakond, Eesti põhjapoolseim maakond, on piirkond, mis uhkeldab ainulaadse loodusliku ilu, ajalooliste vaatamisväärsuste ja õitsva majandusega. Olles Eesti pealinna Tallinna kodu, on Harju maakond riigi majandus- ja kultuuritegevuste eesrindel. Harju maakonna kinnisvaraturg on kogenud pidevat tõusutrendi. Kasvava rahvastiku ja rahvusvaheliste investorite suureneva huvi tõttu on nii elamu- kui ka ärikinnisvara järele nõudlus tõusnud, muutes selle investeeringute jaoks esmaklassiliseks asukohaks. Strateegilised eelised investeerimisel Harju maakonda Harju maakonna strateegiline asukoht

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.